reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczynki :) Kurczę jak słonecznie się zrobiło mi nad Kaliszem :) Aż musiałam żaluzje przysłonić, bo nie widzę w pracy monitora, tak się odbija światło. Netka mam nadzieję, że uda się z tym zdjęciem, bo ja niestety nie mam fb :)

reklama
Laura jak tylko się będzie dało to wstawię wam moją osobę pasztetowatą i nie lepszy jak Fasolka a pasztet nawet z mężem a co ;) pojazd i to co tatuś kupił dziecku, a no i brzucha mego bo miał 3 tygodnie przerwy w fotografowaniu hihi

a zapomniałam napisać czemu... właśnie kończyłam bułe z pasztetem:tak: na pewno ślicznie wyglądasz i nie przypominasz mojej kanapki

U mnie w sumie bez zmian, ale miałam za duzo roboty w grudniu, nie miałam nawet chwilki czasu, żeby cos napisać.:zawstydzona/y: Teraz już jest spokojniej, więc moja frekwencja będzie znacznie większa
Poza tym byłam w Szczecinku pomóc bratu przywieźć jego dziecka i teraz od tygonia mam w domu dwa urwisy (lat 4 i 2,5). I większą część czasu poświęcam im.
A tyeraz siedzę w domu i czekam na kolędę.:tak:
Lamia zastanów się, zastanów. Piękne imię i jakże oryginalne. Gwarantuję, że drugiej takiej nie będzie w całym Zamościu:-D:-D

Lamiav formularz? Hm.. jak już zalicytujesz to co chcesz (najlepiej pakować do "koszyka" i za wszytko na raz zapłacić) i jak klikniesz "kupuję" to tam dalej będzie "Płacę teraz". Wybierasz formę płatności (jak nie robisz przelewu przez internet to klikasz przelew "poza systemem płacę przez allegro" i w miejscu na wiadomość dla sprzedawcy wpisujesz aukcję i kolory jakie wybierasz (o ile w tej aukcji możliwy był wybór) wysyłasz i dostajesz dane do przelewu - albo przekierowuję cię do twojego banki jak zaznaczyłaś że robisz przelew internetowy - logujesz się płacisz i gotowe.

Fasolka jak co robi? BOLI!!!! Wyskakują czerwone kropki (tak zwane uczulenie po goleniu) i boli, piecze drapie... oszaleć można... :-( ja się nigdy na łyso nie golę... :zawstydzona/y:

reklama
Fasolka jak co robi? BOLI!!!! Wyskakują czerwone kropki (tak zwane uczulenie po goleniu) i boli, piecze drapie... oszaleć można... :-( ja się nigdy na łyso nie golę... :zawstydzona/y:

aaaaa no to u mnie po goleniu oliwka w żelu, ewentualnie właśnie sudocrem. Ja przed ciążą takich problemów nie miałam, a teraz jest masakra, ale jestem tak przyzwyczajona do golenia, ze jakoś z bobrem nie mogę się zżyć i uskuteczniam golonko 2 razy w tygodniu

Do góry