• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja moge bo mam katar bo zapomnialam zyrtec łyknac a z łozka mi sie wstac niechce wiec nic nie poczuje ;-) tylko mu na sekunde pokazalam malego a on powiedzial ze cycus.. no i zabralam mu laptopa wiecej nie widzial ;-) choc myslalam ze jak moje dzis w sukience sylwestrowej zobaczy to moze cos z tego bedzie nawet mi sukienke rozpinal i nic.. ahh taki zmeczony ze o 22 spi .. nawet moje psikanie kaszlenie i zyganie nie budzi go.. a co do twojej ochoty na sex nic mi nie mow nikt mi nie zabrobnil a maz ma to gdzies...

ee kochanego ciala nigdy nie zamalo a jakie sliczne niebieskie oczka i czarne wlosy ;-) i dlugie ja zaczelam teraz zapuszczac od pazdziernika nie scinam ;-)

hehe:D ja co prawda nie licze dni plodnych ale powinny jakos teraz byc a moj malz taki zmeczony po pracy ze pada jak male dziecko:( ale jutro nie dam mu sie wywinac... wezme go na spiocha...po chwili sam sie obudzi:Dhaha

atan mam zielone oczy, ale czasem wygladaja jak niebieskie:D na zdjeciach:D
nie no chce schudnac 4 lata temu wazyłam niecałe 20 kg mniej:D hahah gdybys widziała jaka laska byłam majac 17 lat hahaha:D
siedzenie w domu i nic nie robienie i obzeranie sie zamienilo mnie w kluche:D

no to na jutro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)kurcze ja z dobre 2 tygodnie jakos niewiem maz raz na 2 lub 3 tygodnie da sie namowic na sexx ja sie buntuje ja mam chcice caly czas ja rozumiem ze pracuje calymi dniami ale ja posprzatalam dzis pokoj i zrobilam zakupy i padlam jak deska nie ta kondycja..kochana a nie widzialas mnie w wieku 16 latjutro na plytach mam gdzies stare zdjecia to znajde ;-) jedynie chyba mam z 18 stki swojej tu na kompie juz sprawdzam

Zobacz załącznik 420742Zobacz załącznik 420741

zaraz dodam z 19 i 20 i 21 i 22 i 23 i 24 ;-) ale sie zmienialam :szok:

Ostatnia edycja:
nie bawie sie na vwrzucalam zdjec a wy gdzie poszly ;-P

ael co do kupek ostatnio cos nam polozna w szkole rodzenia mowila ze dzieci maja taki okres ze zaczynaja wiecej i to przechodzi ale musze pomyslec dokladnie jak ona to mowila kiedy i na jak dlugo.. ahh bylo trzeba robic notatki..

z notatek nie dokonca o tym ale tak czesciowo moze sie przydac ;-)
Stolce przejściowe.Przewód pokarmowy dziecka jest gotowy do trawienia już w trakcie porodu, natomiast musi się przystosować do przyjmowania pokarmu w innej niż dotychczas postaci. Jelita rozpoczynają swoją czynność wydaleniem smółki czyli pierwszego stolca. Ma on kolor ciemnozielony, w skład którego wchodzą: wody płodowe, złuszczone nabłonki dróg pokarmowych, zrogowaciały naskórek, maź płodowa, meszek, enzymy trawienne, bilirubina i biliwerdyna, które nadają właśnie taki kolor. W kolejnych dniach dziecko wydala właśnie tak zwane stolce przejściowe w ilości 3-7 na dobę, są one zielonkawożółte, bardzo luźne, częste. Po tym czasie stolce się stabilizują, są żółte, papkowate. Częstość ich oddawania jest zbliżona do ilości karmień, średnio 6-12 razy na dobę, w późniejszym okresie 2-3 razy na dobę.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry