• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja se wlasnie zdalam sprawe ze moj maz byl juz na 19 urodzinkach moich i zrobil mi rolade i dal klawiature bo wtedy skladalam swoj 1 komputer ;-)

ael nie doczekalam sie ciebie ;-( ide spac bo oczy mi sie kleic zaczely..
Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Atanka, ja cieee! Na 3 i 4 zdjęciu wyglądasz zajebiście! I w takim Ci kolorze lepiej niż obecnie. Ekstra!
Na brzuchola to ja już nie patrzę, bo Twój przypomina mi mój :-P

A ja znikłam bo czorta kąpałam, zdrowo się zrąbał po Lakcidzie. Jeszcze przy smarowaniu, zakładaniu pampersa i ubieraniu tak strasznie płakał, że co chwilę musiałam uspokajać. Dopiero co udało mi się go uśpić i położyć. Ja nie wiem co było w dzisiejszym dniu takiego, że młody tak nerwowo zareagował.

A teraz przepraszam, idę się a potem wykorzystać faceta. I powiem wam, że utrata tych 20 kg da się doskonale odczuć przy seksie, bez kitu, jest o wieeele lepiej nawet jak przed ciążą XD

Mineralna jestes tak ladna ze cokolwiek zrobisz ładnie bys wygladała, ale ja na twoim miejscu wycieniowałabym sobie włoski..:)
mogłabys tez ładnie wygladac w czekoladowym kolorze:) tak mi sie wydaje:D

Mineralna Wodzisław Śląski się kłania:-)

moim zdaniem : Ładnemu to we wszystkim ładnie :-)

Mineralna a Ty taka ładna, że ja bym włoski zostawiła jak są :-)

W ogóle to na zdjęciu z młodym cyc mi widać!!! :szok:

Karla: Właśnie inny kolor niz blond to by raczej mnie przytłumił bo ja mam bardzo jasna karnacje strasznie i to mnie boli nawet nie moge sie zabardzo opalić w wakacje ;/ nie wiem czemu

Danao: To faktycznie bliziutko :)

Pyscek i Ael: do ładnego to mi troche brakuje :)

Dziś już 30 jutro do kliniki wieczorem o ile mała się nie pośpieszy szok :szok:

Cześć wszystkim z rańca :-)
Mineralna jaka Ty piękna i młodziutka jesteś :-)
Atan 8 zdjęcie bomba ;-)
Ja mam mało swoich zdjęć bo nie cierpię się na nich oglądać. Moja mała zaczyna coraz bardziej kopać i sprawia nam to narazie ogromną przyjemność :-)

hej dziewczyny, ja juz w pracy, po śniadanku, ale nadal śpiąca pieką mnie oczy i boli kręgosłupa a tak poza ty to cudownie.
Podobno możemy o 12stej zamknąć biuro, ale przychodzi do nas dzisiaj biegły ,taki stary pierdoła i nie wiadomo na ltórą godzinę się stawi więc może wyjdzie tak ze wczesniej nie wyjdziemy.

Ael: zaczynam od ciebie, boś głupia jak but i mi z rana ciśnienie podnosisz, dlaczego takie pierdoły wygadujesz !!!!!!!!!!!!!?????????????:no:
Jesteś super babka, bezpośrednia - co m isię bardzo podoba :-) masz zawsze fajne porady, które sobie zapisuje i robię taka listę, nazwałam ja porady Ael :-D, a twój mały Wiktorej jest taki rozkoszny że jak bym sie nie czuła to do razu mi się robi cieplej na serduszku, o mój mąż też sie nim zachwyca bo go wołam do oglądania maluszka.
Także kobieto musisz być z nami, opowiadaj o przygodach pieluszkowych Wiktora, czkawkach, kupach, płaczach i co ci przyjdzie na mysl, bo my tego chcemy!!!!!!!!!!!!! ?I więcej nie pisz tego co napisałaś - ZROZUMIANO 1!!! no :-D

Atan: noslicznie ci w okularach i powiem ci że masz bardzo ładny uśmiech ;-)

Magdalena:
o przykro mi z powodu kłótni z mężem, ale mążczyźni nie rozumieją tego, dobrze ze sie szybko opamiętałaś i rozluxniłaś w=bo w twoim stanie nie wskazane takie nerwy i wybuchy złości, ale rozumie cie bo miałaś powód

neciuszka: śliczne te ciuszki, wósek też - ja to znowu uwielbiam kolor zielony w każdej postacuie:-).
A podobalo mi sie to ubranko pistacjowe z żyrafą chyba na przedzie :-) i paseczki słodkie

witajcie dziewczeta z samego ranca:D
Atanek ja sie tak samo zmieniałam z tym ze u mnie sie wczesniej zaczeło bo teraz mam 21 lat i przy wzroscie 178cm waze 94kg.... boze az siara sie przyznac, co prawda plusem jest ze jestem wysoka ale chciałabym wazyc 80, albo chociaz kolo 84...:(
ael ja tam cem zmeiniac mu pieluche, jest taki slodki ze nawet ten smrod i wielka kupa mnie nie odstrasza:D
mineralna a na zdjeciach nie widaz ze masz az tak jasna:D hehe jeses tak sliczna ze we wszystkim co zrobisz bedzie ci ladnie:D
zafasolkuje wyprzedziłas mnie myslałam ze bede od rana pierwsza:D hehehe
lamiav ty tez mnie wyprzedziłas od rana...oszzz ty:D hehe

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :)

Ael ode mnie wpierdziel też dostaniesz, a kto mnie zawsze do cyca tulił? no kto się pytam? ja podobnie jak magdalena nie piszę za bardzo pw bo nie chcę ci gitary zawracać, a i ostatnio jakoś mniej piszę wogóle.

Fasolcia widzisz kopa cię już :) mnie też kopa już

Coś miałam i zapomniałam :-D a jak będziecie marudzić albo co to wam Dziurencję ściągnę co by was do pionu ustawiła :-p

No taaaaa znów tyle czasu bazgroliłam że mnie wyprzedziły hihi :) ale to szwagier mię tu zawracał uwagę trochę.

Lamia no przynajmniej wiem jak wygląda to co mam kupić, a moja mam to po prostu poszalała równo

karla ja jestem niższa o 10 cm i przed ciążą ważyłam 85 kg a teraz to już taki pulpet ze mnie że hoho

Ostatnia edycja:
A ja wjadę Ael na ambicję :-) Kochana, a może to Ty już nas nie potrzebujesz? Może masz nas dość? Tylko kota dupa wywracasz, zeby to niby na nas było, ze my cie nie chcemy ;-)Jak Ci smutno i jesteś zmęczona i chcesz się wyżalić to może nie masz ochoty do nas przyłazić? Cooooo? AAAAAAAA na bank masz ochote i przyłaź ile wlezie choćby po to żeby cześć powiedzieć, bo zdjęcia Twojego uśmiechniętego bohatera są promykiem i nadzieją na kolejne miesiące zarówno dla mnie jak i podejrzewam dla reszty babek. Tak więc idąc za tłumem NIE PIER*OL ;-)

reklama
karla: no my z fasolką to prawie zawsze pierwsze , niestety praca :-D

neciuszka: a właśnie zapomniałam pochwalic twój brzuszke i muszę ci powiedzieć ze nie masz wcale takiego duże ja w tym tygodniu co ty miałam większy :-D no ale ja to widzę ze ja mam w ogóle największy brzuch co do danego miesiąca- piekny brzusio cmok w niego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry