• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No własnie mój mąz jest bardzo konsekwentny , bo ja to nie :-D ale on mnie będzie za sobą ciągną.
Do slubu się odchudziłam, troche cwiczyłam i jadąłm rzeczy na parze, zero słodyczy, 6 posiłków garściowych dziennie, czułam sie świetnie, wyglądałam dobzre i nie miałam zaparć, a teraz wszystko na odwrót,Raz dała mradę to i znowu mi sie uda :tak:

My też nie mamy sprzętów, ale ja ćwiczyłam z Mel B super ćwiczenia, ja uwielbiałam to ćwiczyć

reklama
witajcie, dzisiaj szybciej do Was zawitał bo mnie mąż obudził, że kurier jedzie
heh koniec spania na podłodze - łózko jedzie, chyba Wam nie pisałam, jak któregoś dnia mój mąż rozmontował swoje stare łóżko i zostaliśmy z materacem na podłodze?

Ale dlaczego to takie niesprawiedliwe, moje siostry jedzą co chcą, nie ćwiczą są szczupłe i wysokia a ja zawsze musiałam sie pilnować, w ogóle są dziewczyny które maja figure jak ta lala, a nic a nic nie dbają, a my biedulki musimy walczy o zbicie każdego kilograma

miq: oo na materacu też wygodnie, ja pamiętam jak się wprowadziliśmy to spaliśmy na takim dmuchanym ponad 2 tygodnie, ale było super a w oknach miałam zamiast firanek naczepione worki na śmiecie

karla: no włąsnie u mnie jest też problem z samozaparciem coś sobie postanowie i długo w tym nie wytrwam :-) mam to po mamie

Cześć miq może nowe łóżko to nowe życie ;-)
Śnieg się u mnie za oknem pojawił, ciekawe ile go spadnie i jak długo poleży. A ja żeby było zajebiście przyszłam do pracy na nogach i bez czapki :-)

Lamiav moja sis, też wygląda jak szczypiorek, do tego ma piękne długie loki, a przy tym żre jak chora krówka. Czyli tyle co zdrowa i jeszcze jedno wiadro żeby nie zdechła. Zazdrościłam jej całe życie, ale niestety taki urok są chudzi i grubi na świecie, ważne, ze różni. Al to nic że jest zgrabna, ładna i inteligentna i tak ją kocham nad życie ;-)

Ostatnia edycja:
Fasolka aaaaa to na rękach trzeba było :P daj no troszkę śnieguuuu bo u mnie ni widu ni słychu

Karla
ja chodziłam na zumbę do fitnesu cudo po prostu, ale do miasta mam 15 km i jak będzie maluch to właściwie nie wykonalne będzie, stąd pomysł mojego męża genialnego.

Ja bym chciała chociaż wyglądać tak jak w dniu ślubu czyli od stanu sprzed ciąży minus 10-12 kg

miq to koniecznie testing nowego łóżka będzie hihi

Pyscek i Ael: do ładnego to mi troche brakuje :)

Ty weź bo Cię zdrowo trzasnę! I mała będzie miała trzaśniętą matkę!!!

Ael: zaczynam od ciebie, boś głupia jak but i mi z rana ciśnienie podnosisz, dlaczego takie pierdoły wygadujesz !!!!!!!!!!!!!?????????????:no:
Jesteś super babka, bezpośrednia - co m isię bardzo podoba :-) masz zawsze fajne porady, które sobie zapisuje i robię taka listę, nazwałam ja porady Ael :-D, a twój mały Wiktorej jest taki rozkoszny że jak bym sie nie czuła to do razu mi się robi cieplej na serduszku, o mój mąż też sie nim zachwyca bo go wołam do oglądania maluszka.
Także kobieto musisz być z nami, opowiadaj o przygodach pieluszkowych Wiktora, czkawkach, kupach, płaczach i co ci przyjdzie na mysl, bo my tego chcemy!!!!!!!!!!!!! ?I więcej nie pisz tego co napisałaś - ZROZUMIANO 1!!! no :-D

No tak były "Przepisy Ael" teraz są "Porady Ael"...matko boska częstochowska...tata zjadł żelazko... :-P

ael ja tam cem zmeiniac mu pieluche, jest taki slodki ze nawet ten smrod i wielka kupa mnie nie odstrasza:D

A oddać Ci małego na tydzień? Ja się wyśpię, zrobię ze sobą porządek. A potem Ty po 3 dniach oddasz mi małego z powrotem bo czasem to taki diabełek mały :-P

Dzień doberek :)

Ael ode mnie wpierdziel też dostaniesz, a kto mnie zawsze do cyca tulił? no kto się pytam? ja podobnie jak magdalena nie piszę za bardzo pw bo nie chcę ci gitary zawracać, a i ostatnio jakoś mniej piszę wogóle.

No ja tuliłam do melonów, no ja :-P
Poszta te pw piszta, mi się często udaje wejść na neta i coś poczytać. To co mam zrobić w domu szybko zrobię i zostaje mi dużo czasu, nie jest tak zawsze ale co któryś dzień. A mnie będzie miło zobaczyć pw od was.

A ja wjadę Ael na ambicję :-) Kochana, a może to Ty już nas nie potrzebujesz? Może masz nas dość? Tylko kota dupa wywracasz, zeby to niby na nas było, ze my cie nie chcemy ;-)Jak Ci smutno i jesteś zmęczona i chcesz się wyżalić to może nie masz ochoty do nas przyłazić? Cooooo? AAAAAAAA na bank masz ochote i przyłaź ile wlezie choćby po to żeby cześć powiedzieć, bo zdjęcia Twojego uśmiechniętego bohatera są promykiem i nadzieją na kolejne miesiące zarówno dla mnie jak i podejrzewam dla reszty babek. Tak więc idąc za tłumem NIE PIER*OL ;-)

Ty kochana nie przeklinaj bo dziecko słyszy! To wy macie mnie dość nie ja was :-P hihi
No będę będę wchodzić pisać, was zanudzać, aż do obrzygania zdjęcia małego pokazywać. Tylko żeby potem nie było "a nie mówiłam" :-P

Błagam nie piszta jakie wy brzydkie, niefotogeniczne, grube etc, bo to nieprawda. Ja jestem z was największy brzydal i mnie nie wkurzać. Zdania nie zmienię!
A kg ciążowymi naprawdę ale to NAPRAWDĘ się nie przejmujcie. Popatrzta na mnie, zeszło ze mnie 20 kg. Ja w ciąży przytyłam tylko 10 kg i to przez opuchliznę okropną, 3 tygodnie po porodzie jak się zważyłam to w szoku byłam bo poszło kolejne 10 kg przez dietę i karmienie piersią. Więc z tymi swoimi kg ciążowymi to się nie przejmujcie, poczekajcie do porodu a potem jeszcze z miesiąc dajcie sobie na wyregulowanie się ciała i wagi.

W ogóle to ten....głodna jestem....i w ogóle to ten.....MATKO BOSKA, jutro młody kończy 2 miechy!!!!!!! SZOK jak ten czas poleciał!!!:szok:

miq: oo na materacu też wygodnie, ja pamiętam jak się wprowadziliśmy to spaliśmy na takim dmuchanym ponad 2 tygodnie, ale było super a w oknach miałam zamiast firanek naczepione worki na śmiecie
to super wystrój he he a u nas było tak, że zanim poznałam swojego męża on dostał meble w tym łóżko od swojej ciotki ( na ty wyrku prawdopodobnie spłodziła swoje 2 wredne córki) od czasu jak się tam wprowadziłam to stale coś zmieniałam i ciągle coś mi nie pasowało, nie mogłam się wyspać, zmieniłam meble, oprócz wyrka, zmieniłam kolor i okno i firanki i łóżko też przeszło metamorfozę bo było obite materiałem, ktory po latach produkował kurz - więc go zdarłam i pomalowałam, a po dnim była skrzynia, w której mój mąż gromadził rupiecie, a w związku z tym, że się troszkę interesowałam feng skui to musiałam się tego pozbyć, i tak wspominałam o zmianie łóżka ale ciągle nie było kasy. Aż tu któregoś dnia przed świętami słyszę stuk puk wchodzę do sypialni a pół łóżka już nie ma he he i zamówiliśmy takie zwykłe tanie na all zobaczymy może wyrko zaowocuje;-)
osz zapomniałam mamy dzisiaj prysznic do odbioru

reklama
Ael to ja sobię nadal życzę tulenia !!!! i bez gadania pierdół noooooo !!!!

A po ciąży mam zamiar być najpikniejsza we wsi :-D:-D

Dziewczyny maliny wpadła mi właśnie w ręce gazetka reala i są bodziaki i śpiochy po 5 i 10 zł ważna do 11 stycznia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry