• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fasolka a gdzie pracujesz?
ja mam szanse wyjść wcześniej niż o 22 ale to wszystko zależy od magazyniera jak się uwinie

wiecie ja na figurę nie powinnam narzekać, zawsze byłam szczupła, teraz ważę 50 kg i ciut, nigdy się nie odchudzałam ale też nie mogłam przytyć, tylko tyle, ze kurdupelek jestem

Ael: no to rzeczywiście szok ze juz od twojego porodu 2 miesiące minęły , czas leci jak nie wiem,
Jak dzisiaj masz humorek , cieszysz sie ze z nami jesteś i mozesz opowiadac co ci sie z małym przydarzyło :-)?/?

mig: no tak trzymam &&&&&&&&& aby nowe wyrko przyniosłao nową fasolkę, takze starajcie sie odprężyć i do dzieła :-)

neciuszka: u mnie nie ma real , więc nie zobaczę co tam wyprzedają

Dzień doberek, ale osoby nabazgrały... myślałam, że nie doczytam! :no:

Atan pięknie się zmieniałaś ale ja uważam tak jak Ael, że w naturalnych najładniej :-)

Widzę, że temat zrzucania wagi... :-p ja to cały czas truje mężowi, że jak tylko urodzę to się biorę za siebie! :-) już się nie moge doczekać ale u mnie to teraz mam zapał a jak przyjdzie co do czego to będzie licho... ale myślę, że da mi motywację trochę ograniczona dieta ze względu na karmienie i więcej ruchu przy maluchu... :-p

A tak poza tym to obudziłam się z takim bólem kręgosłupa, że drętwieje mi lewa noga i kuleje... :/

Pani urzędniczka, tylko nie pozwól sobie na siedzenie non stop, ruszaj się troszkę, jak pracuje jako fakturzystka w hurtowni ale też praca siedząca (tyle, że u mnie ziiimno), i przez tą pracę koleżanka poszła na L4 bo się dzieciątko źle układało

Lamia no nie czuję jak rymuję :-D
No wstałam to musiałam niestety wyjść z pieskiem i zrobiłam sobie jajecznicę ale jak stałam w kuchni to już marzyłam, żeby usiąść... już wczoraj wieczorem przy rutynowym męczeniu się w zasypianiu pomyślałam sobie, że jeszcze tylko tydzień muszę wytrzymać i zaraz mi się przypomnialy początki ciąży jak nie mogłam się przyzwyczaić do spania na boku bo mi drętwiały dosłownie biodra i się zastanawiałam co to będzie pod koniec ciąży a tu tak zleciało...

Miq a to do mnie???? :blink:

A wy mnie dalej lubicie po wczorajszym??

Fifcia coś dla Ciebie :-D

[video=youtube;wO59NjDCZRU]http://www.youtube.com/watch?v=wO59NjDCZRU&feature=g-u&context=G2bcb6bdFUAAAAAAAAAA[/video]

reklama
Ael a czy mamy wyjście?????!!!!! uwielbiamy Cię ;-)

A ja właśnie mam taki problem z tym moim psem... martwi mnie to jak będę z nią wychodzić jak męża właśnie nie będzie akurat w domku... tzn. chodzi mi już o to jak mały będzie na świeci! Bo szczerze to nie wyobrażam sobie zostawić młodego w łóżeczku i lecieć z psem, tym bardziej, że tak jak się już Wam kiedyś skarżyłam jak ona coś znajdzie na dworze (typu kość) to nie chce wrócić do domu i wtedy to trochę trwa... :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry