• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja też odczekam jakieś pół roku i kupie sobie nowe! Nie będę ich oczywiście o tym informować `żeby im przykro nie było i tyle!
Jaka Ty dobra synowa jesteś :-) hyhyhy ja tam się nie przejmuje, jak mi coś nie odpowiada to wale z grubej rury, po co mają być niedomówienia. Jak mi ktoś mówi, ze mi kupi garnki czy coś, to ja mówię oo super, ale proszę te i żadne inne. A moja teściówka zrobiła mi niespodziankę i kupiła mi gary, bez żadnej konsultacji ze mną wrrrrr. kończę temat bo mi zaraz piana z pyska pójdzie ;-)M

Możemy iść do domu. Narrra, może będę zaś

Ostatnia edycja:
reklama
No moi teście też z nikim tego nie konsultowali bo była umowa, że chcemy kasę na wózek zamiast prezentów ale teściu stwierdził, że kasa na wózek to jest dla wnuka a nie dla nas i dał kase i kupili gary więc nie jestem aż taka zła bo przynajmniej dostałam to co chciałam a gary po prostu są dodatkiem... tyle że jakby poprostu zapytali to mogłyby być udanym dodatkiem :-p no ale trudno!

A idź!! :-p

witam no ja nie moge godzine czytalam co wy pisaly od rana a za chwile przyszla mama chrzestna przyjdzie ;-) dobrze ze zdazzylam przeczytac ;-)

mig na nowe łóżko ~~~~~~~~~~

magdalenko nic mi nie mow ja sie z moim o to poklucilam ze wrocil z pracy i poszedl spac a nic nie robi a on mowi jak nic charuje caly dzien.,, no i sie poklucili ale luz wczoraj mnie prszeprosil i poszedl godzine pozniej spac... ahh

dzieki dziewczyny ja ostatnio wracam do koloru naturalnego co mialam odrosty juz niema bo je fryzjerka w pazdzierniku zrobila na kolor moich wloskow i tylko kilka refleksow dala bo inaczej jak szara myszka wygladalam i aktualnie z tego koloru jestem zadowolona ;-) a te naturalne to zapuszczalam na slub ;-) no ale widac jaka szczupluttka bylam no fakt nie tak jak niektore z was ale nie pogardzilabym jakbym miala 68kg mniej nie musze mam nadzieje ze mi sie uda po porodzie troszke stracic ;-)

ael tylko 10 kg przybralas? w czasie ciazy super ja juz mam z 87 do98 jak na razie stoje na 98 ale juz sie dzis balam wejsc na wage ;-)

a i zapomnialam co jeszcze chcialam napisac zaduzo pisaly ;-P

a te bodziaki fajne :-D

No ja piernicze..... Pisałam wam, że bratowa w ciąży. Brat się cieszy bo w 2009 mieli pustą ciążę. Dziś była w szpitalu na kontroli tej torbieli co jest na jajniku i okazało się, że to guz i nazwie potworniak, ale ponoć nie ma cech zezłośliwienia...no ja pier*olę....tak długo się starali a tu takie coś... 9 stycznia idzie do szpitala na zabieg i teraz żeby się zabieg udał i dzieciątko przetrwało. Samo dzieciątko zdrowo rośnie i wszystko dobrze się rozwija, tylko ten guz...no naprawdę, akurat mój brat i bratowa to tyle przeszli, że należy im się to dziecko... Aż mi się chce płakać, bo ja się jej ciążą bardzo cieszę...

Ael trzeba być dobrej myśli :* i niech jej to zabiorą dzieciątko niech się rozwija dalej dobrze :)

Boziu ale mi zimno :/

Atanek daj maila bo o Tobie zapomniałam

Ostatnia edycja:
ojoj ael ... nie widzialam tego ze tak ciezko z tym guzem.. myslalam ze sie jednak wchlonol... trzymam kciuki &&&&&&& by wszystko bylo dobrze i pomodle sie za nich:*

Czesc kochanie,
ponieważ jutro cały dzień przy garach bede (organizujemy sylwestra), chciałabym życzyć:
- maluszkom zdrowia,
- staraczkom szybkiego zafasolkowania i potem zdrowej,bezpiecznej i donoszonej ciąży
- a dziewczynom w ciąży- spokojnie donoszonej ciąży i mało-bolesnego porodu :)
Ostatnio mało mam czasu by do Was zagladać..przeprowadzka..plus ciągle 'godzę' się z naszą stratą.
Ale mimo wszystko pamiętajcie,że sercem jestem z Wami i życzę Wam 3 tony szczęścia :) no i żeby te chłopy bardziej wyrozumiałe były :-p
..pamiętajcie też przysłowie mojej mamy" z chłopami źle, ale bez nich jeszcze gorzej.." :-).

Uściski śle ciotka Marta :-D

Doberek

Aelku
mam nadzieję że się wszystko dobrze skończy!

Martoocha wzajemnie! Szampańskiej zabawy:-)

Przestraszyłam się dzisiaj w nocy bo brzusio mnie bolał i tył pleców.Myślałam że się zaczęło. Kurcze ja chę już jutro!!!!!!!!
Przestanę się zastanawiać czy doczekam. A pierwszego wypróbujemy Aelkowy sposób na wywołanie akcji:tak:

reklama
neciuzka super te body, czytam głośno napisy ,a mąz nic a jak usłyszał córunia tatunia to od razu krzyczy ooo takie zamawiaj :-D

No ja na sylwestra mam juz krokiety gotowe, jutro tylko mąż w panierce zrobi, i ja jutro 2 sałatki zrobie?
Cosie dodawało do sałatki ze sledziem i buraczkami + ziemniaki i jakko i co jeszcze bo jakoś nie pamiętam ??

A chwaliłam się wam że moja siostra sie zaręczyła w wigilię, super wiadomosć i miała nispodziankę bo nic nie podejrzewała ze chłopak zamierza jej się oświadczyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry