• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasolka to tak jak moje :-D ale ja nie mogę bo za blisko mieszkamy! A jestem jeszcze bardziej zła bo sprawdzaliśmy na Allegro ile kosztowały i były dokładnie 20zł tańsze od moich wymarzonych!!! :-( gdyby tylko zapytali! Mogli K zapytać chociaż! Moim zdaniem każdy ma inny gust i to nie są odpowiednie prezenty...

A ja już mam dosłownie dość tego chłopa mojego :wściekła/y: zwolnili go dziś wcześniej z pracy i jest już w domu! Przyszedł i nawet nie zapytał czy w czymś mi pomóc, coś zrobić tylko pszedl się położyć od razu spać :baffled: syf nieziemski ale co tam on się będzie przejmował! Teraz go już 5 raz budzę żeby łaskawie poszedł z psem i udaje, że nie słyszy! Ale jak wyszliśmy od lekarza to "dupny tatuś" za przeproszeniem się podniecał jak nie wiem, że mam zapamiętać co gin mówił i wziąć to sobie do serca! Jak sobie pomyślę, że za tydzień będzie mały na świecie i wrócę do domu a on się tak będzie zachowywał to dostaje ku...icy dosłownie!!

Ostatnia edycja:
Kochana je mieszkam w jednym domu ;-) ze wspólną kuchnią. I używam tych składaków co miałam jeszcze z czasów studenckich, bo te mnie do szału doprowadzają. Ale teściowa zna moje zdanie na ich temat i na temat użytecznych prezentów niespodzianek. I jak tylko kiedyś nadejdzie czas przeprowadzki do swojego domu i swojej kuchni, to kupię sobie swoje gary, a te albo sprzedam, albo komuś oddam, albo jej zostawię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry