Neciuszka
Fanka BB :)
Madziu ciebie o gary, a Fasolke o ten barszcz z manną 
mijenka no takiego placka bym zjadła ale mi się robić nie chce. Ale chyba sobie ugotuje kilka ziemniaków bo chce mi się z jajkiem sadzonym i do tego mizieria z ogórka ze śmietaną
Uśmiałam się z tych napisów
Body z imieniem! Kolekcja Kocham Dziadka /80 długi (1980188421) - Aukcje internetowe Allegro

mijenka no takiego placka bym zjadła ale mi się robić nie chce. Ale chyba sobie ugotuje kilka ziemniaków bo chce mi się z jajkiem sadzonym i do tego mizieria z ogórka ze śmietaną
Uśmiałam się z tych napisów
Ostatnia edycja:
zwolnili go dziś wcześniej z pracy i jest już w domu! Przyszedł i nawet nie zapytał czy w czymś mi pomóc, coś zrobić tylko pszedl się położyć od razu spać
syf nieziemski ale co tam on się będzie przejmował! Teraz go już 5 raz budzę żeby łaskawie poszedł z psem i udaje, że nie słyszy! Ale jak wyszliśmy od lekarza to "dupny tatuś" za przeproszeniem się podniecał jak nie wiem, że mam zapamiętać co gin mówił i wziąć to sobie do serca! Jak sobie pomyślę, że za tydzień będzie mały na świecie i wrócę do domu a on się tak będzie zachowywał to dostaje ku...icy dosłownie!!