• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ma_g u mnie narazie jest dziewuszka i mam nadzieję, ze tak zostanie. Jak wszystko dobrze pójdzie 16 stycznia dowiem się na 100% :-)
Ale mnie plecy bolą, muszę wieczorem poćwiczyć bo od przed świąt się nie ruszałam i już mnie zaczyna spinać.

Neciuszka
bez przesady, a co jest zboczonego w siusiaku, myślisz że Twoje aniołki siusiaków nie mają? Powiem ci, ze maja na bank

Zboczki moje :) ja tu tworzę konspekt maturalny o aniołach a wy tutaj o siusiakach :D

madziu a ten barszczyk to na burakach samych czy z dodatkiem jakiegoś wspomagacza?

Na buraczkach! Właśnie starałam się umyć paluchy bo obierałam i mam całe łapki czerwone! ale potrzeć pozwoliłam sobie już w robocie kuchennym :-p mam nadzieję, że wyjdzie taki jakiego oczekuję :-p

mijenka A pewnie że napiszę jak zapłacisz :P :-D mogę obiecać rabat hihi

Fasolka haha no doooobra niech będzie :P

A ja chcę też już wiedzieć nooooooooooooo :tak:

Magdalenka
ja dodaję jeszcze odrobinę koncentratu buraczanego ze słoiczka, a inni dają łyżkę dwie takiego sproszkowanego. No i koniecznie majeraneeeek :D jak dla mnie w dużych ilościach

Ja zawsze ziemniaki kroiłam w plastry, a w wigilie zszatkowałam je w robocie kuchennym i powiem, ze barszyczk był niebo w gębie :-)
Doszły mnie słuchy, ze nas o 13 puszczą do domu, o jakże by było cudownie :-) nawet śnieg przestał padać na te okoliczność :-)
Ja mam zamiar po powrocie opróżnić sobie kolejną szafkę, przenieś tam pościel i ręczniki i ogólnie ogarnąć swoje zasoby ubraniowe i wysegregować z nich worki dla biednych. Nie wiem ile ubranka maleństwa mogą zająć mi miejsca, i czy umieścić je w szafie z mężem,czy w szafie ze mną.

Laura
dla was też najlepszego na Nowy Rok, zdrówka i oby maleństwo nie spieszyło się na świt przed terminem
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Co wy wiecie o snach?

Mnie tyle rzeczy się śniło, że głowa mała. Np śniło mi się parę lat temu, że leżę nago w czerwonej satynowej pościeli a nade mną pochyla się szatan, cały na czerwono z wielkimi czerwonymi rogami :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry