• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

danao <hejka>:-D
fasolka gdzieś widziałam przepis na ten kukułkowy likier ale jakoś do mnie nie przemówił, może kiedyś...:-p
ja się znowu zastanawiam nad malibu albo kakaowym:-)

miq w marcu będą 24 wiosny :-p i co dziwne mam całkiem regularne cykle 27 dni, co do dnia:-)

reklama
Wiecie jaka u mnie w domu jest teraz cisza? Dwa urwisy pojechały do swojego domku, do Szczecinka. Normalnie aż w uszy szczypie.
Jakieś coś pseudo sniegowe pada mi za oknem. Heh czy któraś z was widziała kiedyś psa, który boi się sniegu?:szok:

A i zapomniałam, ta wczorajsza kolęda nawet przyjemna była. Ten młody diakon całkiem, całkiem. Ładny chłopak, bystry, błyskotliwy, jeszcze instytucja go nie zniszczyła. Hehe szkoda go trochę.:-D:-D

Fasolka współczuje takich koszmarów :-D mi się śniło ciaglę jakiś czas temu, że rodzę duże dziecko... takie ponad 4 kg i do tego wszystkiego ono już mówi i żadne ubranka w rozmiarze 56 na niego nie pasują :-D ale lekarz mnie troszkę pocieszył ostatnio bo powiedział, że będzie ważył troszkę ponad 3 kg... :-) mam nadzieję, że się o dużo nie pomylił :-p

Ja robiłam co roku aroniówkę! a teraz dostałam tylko od teściowej likier jajeczny ((ajerkoniak) ona robi w TERMOMIXie i wychodzi taki gęsty i pyszny, ze szkoda gadać! Narazie miałam okazję polać nim sobie troszkę lody i to wszystko :-p
A to z tej krówki brzmi baaaardzo apetycznie!Q! :-)

Ostatnia edycja:
mijenka zazdroszczę Ci tych cykli, ja mam ost 39 dni:( to Ty młoda dupa jesteś, mi w sierpniu walnie 29, a le na szczęście nie wyglądam na swój wiek, a teraz jak obcięłam włosy to w ogóle

reklama
Fasolka no wiesz ogólnie chlopcy się rodzą z dużymi siusiakami w stosunku do swojego małego ciałka :-p mój mąż się boi, że się okaże, że jego syn będzie miał większego niż on :-D:-D:-D

A tak w ogóle to ja gotuję właśnie swój pierwszy w życiu barszczyk czerwony :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry