• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurde mnie poród prześladuje co noc śni mi sie poród albo jakieś sprawy z nim związane zwariuje :)

Kochana wierz mi nie ma czym się martwić. Mimo, że stres, straszny ból, niepewności etc, to ja bym przeszła wszystko jeszcze raz dla mojego dziabąga. Nie myśl o tym, że to będzie wielkie wydarzenie bo rodzisz, myśl o swoim dziecku o tym, że malutka już niedługo będzie z Tobą i będziesz ją tuliła do siebie.

reklama
hej wszystkim:-D
mineralna nooo laska jak się patrzy:cool2::tak:
Atanku aleś się zmieniła przez te lata:szok: ale dziewczyny dobrze mówią, w naturalnych Ci ładniej;-)
Ael zboczuchu Ty:-p dziewczyny dobrze mówią, dać Ci wódki:tak:
Fasolka a widzisz? w końcu się doczekałaś kopniaczków:-D
miq masz fajnie, ja mam 160cm wzrostu i 43kg wagi (wczoraj przekłamała:dry:) ale powoli idzie w górę:-D

a ja będę robić dzisiaj likier:-D:-D:-D jakieś pomysły, co do smaku? :-)

hej wszystkim:-D

miq masz fajnie, ja mam 160cm wzrostu i 43kg wagi (wczoraj przekłamała:dry:) ale powoli idzie w górę:-D

to musimy podobnie wyglądać, ja mam 163 cm i ... (musiałam się zważyć) 50.30 kg w ubraniach, kiedyś przez niedowagę miałam problem z @, nie mogłam dostać, może i przez tą wagę mam takie długie cykle

Neciuszku proszę:-p
images.jpeg

miq ja 12.12 miałam dokładnie 41,3kg :baffled:

cześć mijenka :-) myśmy w święta degustowali śliwówkę mojego męża - wyszła niebo w gębie, ja co prawda tylko język zamoczyłam, ale dobre i to ;-) a po urodzinach mojego pędraczka prawie zrobi się moja nalewka z dzikiej róży

Odnośnie likieru ja robię z cukierków kukułek, a moja siostra z krówek i mleka kondensowanego czy jakoś tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry