• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Danao udanego masz tego psiaka :-)

A ja właśnie zjadłam lody waniliowo - wiśniowe, zagryzłam orzeszkami nic-nacs i popija soczkiem multivitamina :-D mąż był w sklepie i takie sobie miałam zachcianki :-p

Lamia ja nie wierze, że Ty tyle warzysz!!! Ja przed ciążą ważyłam 67 i byłam grubsza od Ciebie teraz!!! A teraz już 82 :-(

Ostatnia edycja:
reklama
magdalena: no loda to i ja bym zjadła, ale mi narobiłaś chęci

karla , danao: niech sie nasze największe chudzinki zaciążone magdalena i fifka pochwalą swoją wagą, to dopiero szczypiorki

magda: ale ty zaraz rodzisz, a ja mam przed sobą jeszcze 16 tygodni to kupa czasu :tak:, a widziałm twoje zdjęcia co wstawiałaś to bardzo drobna jesteś, a ile masz wzrostu ??

Ostatnia edycja:
Lamia no ja napisałam przed chwilą ile waże.... chudzinka ze mnie nie ma co

Ael to musi komicznie wyglądać!!!!! :-)

Lamia 170cm!! ale jeszcze jakieś 4 lata temu przy tym wzroście ważyłam 54kg i do takiej wagi chciałabym wrócić po porodzie! :-p choć cieńko to widzę :p

Ostatnia edycja:
magdalena: o 54 to ja w podstawówce ważyłam ostatnio, te 57 kg to odchudzanie, dieta, przez pół roku, tle trwało zeby schudnąć bo chciałam chudo na slubie wyglądać, ale ciężko utrzymać taką wagę,

A tak teraz wyglądam , a obok to moja siostra jedna z bliźniaczek
Zobacz załącznik 420885

ja chcę lody !!!!!!!!!!! mąż nie cche jechać do sklepu i mi kupić

Ael: a masz filmik z tą czkawką ? :-D

Ostatnia edycja:
Ael to musi komicznie wyglądać!!!!! :-)

Lamia 170cm!! ale jeszcze jakieś 4 lata temu przy tym wzroście ważyłam 54kg i do takiej wagi chciałabym wrócić po porodzie! :-p choć cieńko to widzę :p

Ano wygląda" Aaauuuu...IIIIKKK!!!" Filmu ni mam :-P
Jezuusiczku a jak się na mnie poskarżył, że mu bajkę zasłaniam XD......noż indywidualista od siedmiu boleści!!

Madziu ja tyż mam 170 cm a ważę znacznie więcej :-P

Lamia cudnie! Aahh!

Ostatnia edycja:
reklama
Lamia pięknie kobitki z was :-) bardzo dobrze wyglądasz... ile masz wzrostu? bo też wyglądasz na wysoką!

Wiecie co...??? :baffled: niedobrze mi teraz po tej mieszance! A najbardziej odbija mi się lodami :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry