• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Boże...powiedzcie że ktoś tu nie śpi o tej porzę i dotrzyma mi towarzystwa! :zawstydzona/y:

Pyscek ja brałam CLO. Co do tegoleku to muszą byś wskazania, bo jeśli masz owulację to ten lek moze narobić ci tylko torbieli...
confused8gj.gif
Pójdź do gina i pogadaj o swoich niepewnościach. zapewne coś poradzicie... jak coś chcesz wiedzieć to pytaj!

Magda
no... to faktycznie nie fajnie... brak ogrzewnia w domu zimą to jest jednak problem... rozumiem że przez to nie bardzo możesz wrócić do siebie co?
unhappy.gif

Mijenka ooooo Rammstein jest zajefajny!!
laugh.gif
u mnie obowiązkowa pozycja na liście muzycznej! (tylko nie wiem czemu na fb nie dodałam go..) uwielbiam jeszcze E Nomine!
shocked2.gif
A zwłaszcza piosenkę Mitternacht!! Po prostu mokro się robi na sama myśl
laugh2.gif
Niemiecki do tego rodzaju muzyki świetnie pasuję
yes2.gif

Sleepy
nie mussisz zasłużyć tylko stuknąć do Magdy! Ona jest tam "założycielką". My niestety szare użytkowniczki niemozemy Cię dodać
embarrassed.gif

Karla a co tam w ogóle u ciebie słychać?
wink2.gif
Jak starania?

Atan współczuję golenia... ja to jakiś czas temu też zrobiłam... trzeba się było doporu przygotować... noż katastrofa!!!
shocked.gif

Ael ja też mam te kapturki z babyone! Wydają się super i ładnie przystosowują sie do cycy
yes2.gif
tylko ja mam w rozmiarze S bo większe byłyby za duzę... Gdzie jest to "coś" na kameralnych?
confused.gif

Dziewczyny MAM SKURCZE!!!! już od dwóch godzin się męczę... teraz są tak co jakieś 8-10 minut ale nie bolą jakoś tragicznie mocno. No ale już spać nie mogę, bo mnie skręca... no no no... ciekawe czy coś sie z tego urodzi czy to tylko takie "nastraszenie"
laugh.gif

Mąż w pracy... was nie ma
unhappy.gif
bu...

Ostatnia edycja:
Fifka, a może to już dziś nastąpi;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby było tak jak chcesz żeby było :-)

Ja się przyszłam tylko przywitać i zobaczyć jak pięknie wygląda 22 tydzień na suwaczku :-) A teraz biorę się za robotę, może później się odezwę. Bajo :-)

Skurcze na razie ustąpiły, choć brzuch mam tak obolały ze ciężko się ruszyć... ej, czekam z utęsknieniem na męża bo jakoś niezbyt dobrze czuję się tu tak sama... :-(

Witam dziewczynki

Pójść poleżeć z mężem i tyle do czytania z rana :P

magd@@@ chyba dobrze napisałam ;) witam nową koleżankę

Iwasku tobie powodzenia na dziś :)

A reszta to nie wiem co chciałam bo skleroza ciążowa postępuje

Lamiav no właśnie jak wstałam z łóżka to wróciły, ale narazie nie panikuję bo nie wiem czy to "to" czy po prostu boli bo ma boleć :-D Na razie czekć aż będzą częściej i będą jeszcze bardziej bolesne. Dzisiaj mam na 15 wizytę wiec ciekawa jestem jak to się rozwinie...

Iwasek powodzenia!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry