Boże...powiedzcie że ktoś tu nie śpi o tej porzę i dotrzyma mi towarzystwa!
Pyscek ja brałam CLO. Co do tegoleku to muszą byś wskazania, bo jeśli masz owulację to ten lek moze narobić ci tylko torbieli...
Pójdź do gina i pogadaj o swoich niepewnościach. zapewne coś poradzicie... jak coś chcesz wiedzieć to pytaj!
Magda no... to faktycznie nie fajnie... brak ogrzewnia w domu zimą to jest jednak problem... rozumiem że przez to nie bardzo możesz wrócić do siebie co?
Mijenka ooooo Rammstein jest zajefajny!!
u mnie obowiązkowa pozycja na liście muzycznej! (tylko nie wiem czemu na fb nie dodałam go..) uwielbiam jeszcze E Nomine!
A zwłaszcza piosenkę Mitternacht!! Po prostu mokro się robi na sama myśl
Niemiecki do tego rodzaju muzyki świetnie pasuję
Sleepy nie mussisz zasłużyć tylko stuknąć do Magdy! Ona jest tam "założycielką". My niestety szare użytkowniczki niemozemy Cię dodać
Karla a co tam w ogóle u ciebie słychać?
Jak starania?
Atan współczuję golenia... ja to jakiś czas temu też zrobiłam... trzeba się było doporu przygotować... noż katastrofa!!!
Ael ja też mam te kapturki z babyone! Wydają się super i ładnie przystosowują sie do cycy
tylko ja mam w rozmiarze S bo większe byłyby za duzę... Gdzie jest to "coś" na kameralnych?
Dziewczyny MAM SKURCZE!!!! już od dwóch godzin się męczę... teraz są tak co jakieś 8-10 minut ale nie bolą jakoś tragicznie mocno. No ale już spać nie mogę, bo mnie skręca... no no no... ciekawe czy coś sie z tego urodzi czy to tylko takie "nastraszenie"
Mąż w pracy... was nie ma
bu...