reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry:)
Pytać się nie będę czy kto tęsknił bo tęsknił,spróbowałybyście nie:-D
Przede wszystkim....

Iwasku najszczersze gratulacje! Dużo zdrówka dla Waszej trójki:)

Pok,Sog kobiety bardzo serdecznie Wam gratuluję i zyczę spokojnych i zdrowych 8 miesięcy:)

A tera reszta ferajny....

Ael,Ewika,Lilly,Sil i wszystkie wypakowane Mamusie wiecie o tym,że macie w domu cuda nad cudami? Śliczne są wszystkie dzieciaczki,bez wyjątki no ale po takich urodnych rodzicach to co się dziwić:-)

Fifka kuźwa mac opieprz zara taki dostaniesz ze zobaczysz. Siad na dupie i zadnych golabkow! Co sie stanie jak se raz odpuscisz? Kobito chcesz urodzic w piatek 13-go?

Fasola Ty to żeś jest PPRP czyt I Panikara RP,no drugi taki ni ma.Ja Cie tu cały czas podczytywałam i wiecznie stres ze coś się pewnie dzieje. Kochana nie mialas zadnych ale to zadnych sygnałów ze jest cos nie tak wiec nie fanzol:-pDbaj o siebie i Maluszka ale z głową:-pA tak w ogole to Cie kochom:-p

Lamia Tobie to słońce wyśle baardzo osobistego maila. Odbiór:)

Sil oooo mnie tez dziś teściowa wnerwiła ale cóż w duszy ją mam. Ale faktem jest,że mogla by odpuscic:no: Szkoda mi też Twojego męża bo pewnie stanął między mlotem i kowadłem i cokolwiek by nie zrobił było by źle. Czyli wychodzi na to że to wszystko wina teściowej. Jak zwykle:-p
A teraz powiedz mi jak sobie radzisz? I kiedy te chrzciny planujecie? Ja się mało odzywałam ostatnio bo po 1 nie chcialam Ci przeszkadzac po 2 sama jestem ostatnio zakrecona jak sloik korniszonów:)

Kurde no i coś miałam i zapomniałam......pamięć dobra ale krótka:)

reklama
no już jeste, ,zupa skończona, (na wywarze męza bo mi wczoraj przygotował), kotlety usmażone, ziemniaki obrane tylko nastawić i surówka z marchwi i pora też gotowa także dalej mogę leżeć.

Dziurka: witaj ponownie, czekam na nową wiadomosć :-)

silL : no ciekawa jestem twojej małej jak wygląda

fiofka: i jak ci idą gołąbki ?

mijenka|
: jak sie czujesz?
ewika: a ty pochawal się swoją pociehą bo bym ją tez zobaczyła

Cześć Dziurencja, ale mi brakowało tych Twoich kazań hahahahahahahah <przytulańskoibuziakmmmmmuuuuuaaaaaa>
no ale przyznam Ci rację ja jestem panikara maksymalna, aż wstyd. Silna baba jestem i suka wredna, ale jeśli chodzi o ciążę to taka słabizna psychiczna, ze bania mała ;-)

Witaj Dziurko :) oczywiście, że tęskniłam :)
Radzę sobie, mam męża przy sobie, on wieczorem usypia, czasem ją bierze, a ja śpię. Ale gotuję, piorę, czasem nie prasuję, ale kwestia wprawy ;) A dziś chciałam się dobic jaka jestem gruba i wyjęłam kieckę sprzed ciąży, taką małą beżową... i mi się nie udało dobić, bo nie dopięłam się tylko pół cm w cycach...:-D Będzie na chrzciny, które prawdopodobnie będą 11 lutego, bo tam gdzie chcemy tylko sobota wchodzi w grę. Chcieliśmy 18 lutego, ale lokal mamy zajęty. Zaraz będę dzwonić do księdza się umawiać na spotkanie w tej sprawie. Byle mi tylko mąż wrócił, a jak nie to pakuję Małą i jedziemy same :p

Śnieg u mnie sypie.. znaczy sypał, wyjechałam autem, żeby go troszkę "przemyć" to przestało...

Zobacz załącznik 425127

Atanku nooo mówiłam ze o kimś zapomniałam,przepraszam:* Ale do ciebie to pisałam na wystaranych:-p

Fifka ja myśle. Krzysztof się dziś bez gołąbka obejdzie. Ucałuj go tam gdzie lubi,ode mnie rzecz jasna:-)

Ael Tobie tez zaraz naskrobie maila.
Martocha ja tez Ciebie ściskam mocno mocno:tak: Jak się czujesz,w ogole jak sie trzymasz?

Sil toż ja mówię,że spróbowałybyście nie tesknić:-D
Na temat chrzcin Malutkiej(kurcze,jak myślę o Waszej Małej to mi ciągle chodzi po głowie skrót Domisia,nie wiem czego ale mam nadzieję że Ci to nie przeszkadza ale jak sie nie podoba to mow od razu,ja nie lubię jak o "moim" dziecięciu się mówi Bartolini...no nie lubie i już),ważne że chrzestnego macie choć ponoć było pod górkę. 11 lutego..data dobra jak każda inna,ważne żeby Mała była ochrzczona.

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahaha masz to jak w banku :-D Dziurko zeby tylko mu się nie spodobało za mocno bo wiesz... u nas celibat już od baaaardzo dawna :-)

Mijenko bo tak pewnie miało zabrzmieć XD

Do góry