Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bedziesz Ty miała problem z jego adoratorkmi w przyszłosci

Dziurko, miło, ze pytasz :-) ja czuje sie swietnie, nic mnie nie boli, mdlosci brak ale za to coraz wyrazniej czuje ruchy dziecka, szczegolnie gdy mam wolny dzien i leze sobie cały dzien w domu. wyniki laboratoryjne mam w normie, szyjka długa i prawidłow ukształtowana z tego co sie ostatnio dowiedziałam i zapewne za 2 tygodnie poznam plec:-)Dobry:-)
Nalaa witaj,jak Ty się czujesz? Podczytywałam,podpatrywałam ale Ciebie nie widziałam. Co słychać?
Ael noo ten kot to taki sam jak i to dziecko![]()
Patrzcie na to zdjęcie![]()
mały ładnie budził się co 3 godziny do karmienia ale strasznie się denerwował więc całe karmienie z przewijaniem trwało 1,5h
jestem nie przytomna ale w ciągu dnia na pewno przekimam i będę jak nowo narodzona :-) A tonie jest troche niezdrowe i niebezpieczne?slodkie zdjecie ale ja bym zawalu dostala
Kochane... Budze sie od srody codzienneie o 5 rano i potem juz nie spie tylko drzemie i budze sie co chwile. Potem w ciagu dnia ciagne brode po ziemi... Codziennie dokladnie ta sama godzina. Z lekka to przerazajace, tym bardziej, ze ja normalnie jestem spioch i moge do 11 codziennie jesli nikt mnie nie obudzi....
czy ktoras z was miala cos podobnego na poczatku?
budziłam się koło 4 i nie mogłam spać nawet do 8
potem mi się troszkę przysypiało ale o 9 i tak już miałam pobudkę...
ale też bym cię nieźle obstawiła!!! No jak można pisać takie rzeczy!!!! 

My tu takie stęsknione za tobą....
Fajnie wygląda... ale zwierze to zwierzę... ja widziałam do czego koty, fretki czy psy są zdolne... A tonie jest troche niezdrowe i niebezpieczne?slodkie zdjecie ale ja bym zawalu dostala
Kochane... Budze sie od srody codzienneie o 5 rano i potem juz nie spie tylko drzemie i budze sie co chwile. Potem w ciagu dnia ciagne brode po ziemi... Codziennie dokladnie ta sama godzina. Z lekka to przerazajace, tym bardziej, ze ja normalnie jestem spioch i moge do 11 codziennie jesli nikt mnie nie obudzi....
czy ktoras z was miala cos podobnego na poczatku?