ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka odpoczywaj dużo!! Maluszkowi potrzebny jest każdy dzień! Mi po porodzie lekarka powiedziała, że Bartuś ma więcej niż 2 tygodnie przed terminem...
jestem taka zła na mojego lekarza, że szkoda gadać! Cieszę się, że mały jest już na świecie i , że mam już to za sobą ale jak sobie pomyślę, że mógł jeszcze tydzień na dzień dzisiejszy posiedzieć to mnie cholera bierze...
Lamia raczej sączenie się wód nie jest normalne i nie powinno się tak dziać. Koniecznie jutro idź do lekarza!! Co do tych ruchów to nie wiem czy mówisz o czkawce bo jeśli tak to nie ma się czym przejmować ale jeśli miewałaś już czkawkę i wiesz, że to nie jest to, to masz kolejny powód żeyb jak najszybciej udać się do lekarza!!
jestem taka zła na mojego lekarza, że szkoda gadać! Cieszę się, że mały jest już na świecie i , że mam już to za sobą ale jak sobie pomyślę, że mógł jeszcze tydzień na dzień dzisiejszy posiedzieć to mnie cholera bierze... Lamia raczej sączenie się wód nie jest normalne i nie powinno się tak dziać. Koniecznie jutro idź do lekarza!! Co do tych ruchów to nie wiem czy mówisz o czkawce bo jeśli tak to nie ma się czym przejmować ale jeśli miewałaś już czkawkę i wiesz, że to nie jest to, to masz kolejny powód żeyb jak najszybciej udać się do lekarza!!

normalnie jakbym mogła to bym ją rozszarpała

Fajnie wygląda... ale zwierze to zwierzę... ja widziałam do czego koty, fretki czy psy są zdolne...
pomieszkała tam miesiąc może półtora… bodajże w listopadzie padła taka rozmowa: