zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
narazie jest Łucja, ale wiadomo jak jest, może mi się po porodzie odmienić i wymyślimy coś innego :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj nawet się wyspałam! Bartuś spał całą noc u siebie w łóżeczku :-) o 9 obudziła mnie położna, że po 10 wpadnie a przyszła 9.40...
pooglądała małego, pospisywała wszystko z książeczki zdrowia i co mnie najbardziej zszokowało pooglądała nawet moje krocze
narazie jest Łucja, ale wiadomo jak jest, może mi się po porodzie odmienić i wymyślimy coś innego :-)

Ale najważniejsze że wszystko ok

No i bardzo się cieszę ze została potwierdzona babeczka bo widziałam ze już kupowałaś damskie ciuszki 

Mąż mnie czasem wsadza do samochodu i robi rundkę po mieście żebym świat zobaczyła, to wtedy cieszę się jak dzieciak.... nie wiem, moze jedni lżej takie siedzenie znoszą... dla mnie to cieżka sprawa... (choć modle się żebym tylko takie miała problemy)
Oby mu szybko przeszło :-)
) po czym złapał go prawie przy samej górze i po dwóch machnięciach mop się złamał dużo poniżej połowy!
więc teraz schyla się prawie do samej ziemi!!!!!!!
komicznie to wygląda!
on sam się śmiał z siebie, także na pewno się nie obrazi