reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil a dziękuję dobrze :) jedynie co to mi kręgosłup dokucza i pęcherz jak dużo siedzę czy chodzę, ale to normalne jak mi dziecinka nisko strasznie siedzi. Mam nadzieję że się zechce przemieścić odrobinę wyżej ;) czekam też na termin tej konsultacji z innym lekarzem żeby ocenił czy z tym cukrem to trzeba latać do diabetyka czy nie.

reklama
Soglam - kochana, ale wlasnie wedlug tej normy to chyba nie jest źle? :-) gdzieś też na to trafiłam i było tam napisane, że 7,8 dni po owulacji wynik >= 10 jest okej :-) a nawet jeśli jest lekko podwyższony, to myślisz, że bardzo żle? :-) dziękuję za odpowiedż :-)

Witam dziewczynki! Ja tak troszkę nie na temat teraz napiszę ale przyznam się szczerzę, ze dopiero dziś się cofnęłam do 08.01 na forum (dzień mojego porodu) i normalnie się wzruszyłam!! :zawstydzona/y:
Chciałam Wam wszystkim razem i z osobna podziękować za wszystkie posty przed porodem i te z gratulacjami po porodzie :*:*:* jesteście naprawdę kochane i niezastąpione!

Madziulu jaa czasem wracam do tego momentu na forum gdy ja rodziłam i za każdym razem ryczę za każdym jak czytam was.
Poza tym tyle było miłych słów, że szok. Zawsze jak mam gorszy humor czytam wasze wpisy i od razu mi się robi cieplej na serduchu :happy:

Lachonki mam pytanie. Orientuje się któraś jak działa poczta polska oprócz tego, ze do dupy ;-)
Przed Bożym Narodzeniem wysłałam koleżance list, ona tego listu nie odebrała, a do mnie on nie wrócił, mimo podanego adresu zwrotnego. BYł to list zwykły priorytet, czy jest możliwość gdzieś sprawdzić co się stało z tym listem? Czy jakoś priorytety sa przez poczte rejestrowane?

reklama
Do góry