Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ael...a no u mnie caly czas przygotowania do IVF...robie mase badan, moj tez..wszystkie te badania sa takie drogie, ze masakra, wiec robimy je powoli, bo z miesiaca na miesiac coraz gorzej z kasa. dobrze, ze na IVF mamy odlozone. niestety na same badania wyjdzie nas jakies 1700zl a to jest jak dla mnie kupa kasy...
narazie wychodzi wzystko ok, tylko cos TSH (tarczyca) podwyzszona, bo 3,8...ale bylam u endo-gin, zrobila mi usg i zadnych zmian nie ma, mysle, ze dostane jakis euthyrox i bedzie dobrze, dzis tez ide odebrac kolejne wyniki i tak w kolko...nie wiem czy sie wyrobimy na luty, ale jak nie luty to pozniej i tez nic sie nie stanie.
napisalam jeszcze do siostr dominikanek, nie wiem czy wiesz, ze patronem kobiet nieplodnych jest sw.dominik, one przyslaly mi taka tasiemke i modlitwe. nie wiem czy to cos pomoze ale na pewno nie zaszkodzi w cos trzeba wierzyc...
a jak ty mamuska?
A dlaczego mi zniknęła możliwość podziękowań??? Więc tu Ael dziękuję za tańce i zaklinańce :-)
Ael, Dziękuję, ale ja dopiero jakby w 5 tyg jestem, więc myślisz że dla tej małej glizdki też nie szkodzi??
już 3 porody w jednej ciaży... a jeszcze co-najmniej jeden mnie czeka :-) nieźle się czuję... brzuch boli ale zaczynam się przyzwyczajać po tylu godzinach.
Dziękuję Ci Bardzo Ael,Dobra Kobieto. Wiem, wiem młodzinka i nie wiadomo jak się potoczy i czy się dotoczy... moja siostra cioteczna od strony mamy poroniła ostatnio, więc martwię się już o wszystko.
najlepiej z księżyca!!!! XD XD XDJak coś powiesz, to nie zmiłuj- działa :-):-):-)