Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ael ja poproszę o zaklęcie Amelki na 2.02.2012 plissss
oj napiszę : jeśli bedzie wszystko dobrze - napiszę OK , a jak nie (czego nie biorę pod uwagę ) to napiszę - buuu ...
a reszte się rozpiszę jak wrócę na forumbuahahaha Zobacz załącznik 427477
Idę bo jest mi smutno i źle. Nie chcę wam tutaj marudzić. Dobrze, ze zaraz idę do domu bo płakać mi się chce. Może wieczorem zajrzę, ale nie obiecuję. Buźka milaski :*
fasolka: kto śmie twierdzic coś przykrego na twój temat??!!!!!!!!!!!!!!1
Toż to cham i prostak kobieta w ciąży jest piękan, i ma blask którego mozna pozazdrościć, więc jak ktoś się odważy cię znieważyć to daj go tu ale wcześniej kopnij w kostkę, ja nie moge co za ludzie szajbnięci , weź ty nie właź do szafy tylko masz chodzić z głowoą do góry i z dumą wypinać brzuch do przodu to twoja misja kobieto
Bardzo Sie Mnie To Podoba!
Zaraz się tu zbierzemy z dziewczynami i zjedziemy się wszystkie do ciebie i ustawimy do pionu idiotów.!!!!!!2.02 urodzil sie moj M... czemu akurat ty wybralas taka date? i jak sie czujesz? 37 tydzien skonczony...wiec to jhuz tak nieduzo zostaloAel ja poproszę o zaklęcie Amelki na 2.02.2012 plissss