reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
buuu ... z jednej str źle że przyszła bo może by się udało, a z drugiej dobrze bo może coś się odblokowało wkońcu w tym moim organizmie ... ahhh ... jutro wizyta więc może jakieś leki mi da i ciekawe jak prolaktyna wyszła :-p

hej
Kobietki moje kochane nie będziecie ciociami... po tylu dniach nadziei dziś przyszła @ !! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

metoyou.gif

W tym roku na pewno ciocią zostanę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fifciu u mnie to tylko lekko ale to lekko panikowali jak wpadłam w stan przedrzucawkowy. Wiesz co szpital to inni lekarze.

ojojojojojj pyscek <przytul> <głaszcze> :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

biedactwo :* trzymaj sie :*przykro mi :*

magdalenko no twoj synek śliczniusi i jakie prezenciaki ;-)

a ja zjadlam zapiekanke byla przepyszna bede teraz co dzien jesc bo cala brytwanna zrobiona ;-) a i ogladam tv bo mam ;-) w koncu ;-)

oj Pyscek jestem z Tobą, my Moniki jesteśmy twarde babki, głowa do góry w końcu i nam się uda:tak:
a też się trochę martwię, obserwując wszelkie sygnały 14 stycznia miałam owulacje, tydz temu w sobotę powinien przyjść @ jeżeli się nie udało, ale @ nie ma, a nic mnie nie boli jak na okres, faza lutealna się wydłużyła?

Monika.. tym razem może częściej się w płodne kochajcie ;-) tylko 18 na dyskotekach od "złotego strzału zachodzą"

buziaki ogromne i głowa do góry ;-) nowy cykl zacząć czas :-P

reklama
oj Pyscek jestem z Tobą, my Moniki jesteśmy twarde babki, głowa do góry w końcu i nam się uda:tak:
a też się trochę martwię, obserwując wszelkie sygnały 14 stycznia miałam owulacje, tydz temu w sobotę powinien przyjść @ jeżeli się nie udało, ale @ nie ma, a nic mnie nie boli jak na okres, faza lutealna się wydłużyła?

To okresu powinnaś się spodziewać ok. 28 stycznia ( faza lutealna trwa ok. 14 dni.. ale może trwać 10, albo 12 czy też 16)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry