reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& milej nocy :-*

a ja wykapana i ogolona ;-) i czysciutka ;-)

bella karla gratuluje ci fasolki ;-)
bedzie po sesji u nAS teskni i wszystkie pozdrawia ;-)'

ja zmykam spac dobranoc ;-)

Ostatnia edycja:
Fifka wyslalam pw do ciebie zamias do miq... Zwalam na hormony...

Hahaha wybaczam :-D i rozumiem! Kobieta z buzującymi hormonami to niebezpieczne narzędzie zdrobni :-D

O kurzaa twaaarz....mam ja teraz owulację na bank.....jak mnie lewy jajnik napieprza!!! AAAAAA!!!!
Ael polujesz na towarzystwo dla maluszka?

Hahahaahahah Miq punkt dla ciebie!!! :-D:-D:-D Ależ się uśmiałam z rana :-)

No co Ael nie chcesz towarzysza dla Wiktorka? e010.gif

Mój M z ojcem pojechali załatwić jakieś sprawy na mieści a ja zostałam sama :-D Jakbym zaczęła rodzić to znikąd pomocy! No ładnie :-) Ale powiem wam ze trace nadzieję ze kiedykolwiek urodzę :-p W cholere się jeszcze przeterminuje na złość lekarzom i urodzę 6kg chłopa! :-D:-D:-D (no dobra... 6kg to bym rodzić nie chciała...)

reklama
a Pewnie Paweł w pracy.. weź sąsiada zaciągnij ;-) chcemy teraz małej Wiktorii :-D

:dry:

Wczoraj Pawła to chciałam pogryźć za ten ból.
A żeby wam trochę obrzydzić poranek (seseseseseeee!) powiem, że wczoraj na wieczór to cała nasza trójka srała. Pawła pocisnęło ok 23, mnie 15 minut potem wziął ból jajnika a ja tak często przy owulce mam, że srać i pierdzieć mi się chce. Na dodatek w między czasie młody nam się także skupczył.
Ja poleciałam do kibla, wychodzę za jakiś czas, wchodzę do pokoju i Paweł mówi "oo na wieczór to wszyscy żeśmy się wybalastowali" na co mały w tym momencie "Oooaaa!" i my w brecht.
Tatuś powiedział, że Wiktor jest mistrzem ciętej riposty po nim XD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry