reklama

Starania po raz pierwszy :)

łooomatkoboskoczestochowsko nie mam pojęcia jak to się z tym rokiem stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamknijcie mnie gdzieś na kilka dni bez niczego i nikogo może będzie co lepiej. Chociaż męża mi zostawcie to może się go czasem zgwałci.

Laptopa ni ma a dziś mam wątpliwości czy go wogóle brać jednak już. Do d.... tyle mej wypowiedzi

reklama
łooomatkoboskoczestochowsko nie mam pojęcia jak to się z tym rokiem stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zamknijcie mnie gdzieś na kilka dni bez niczego i nikogo może będzie co lepiej. Chociaż męża mi zostawcie to może się go czasem zgwałci.

Laptopa ni ma a dziś mam wątpliwości czy go wogóle brać jednak już. Do d.... tyle mej wypowiedzi

Necia :eek: ale co się stanęło?

A znikam z forum, tylko by się śmiać chcieli ze mnie....

O masz...mówi to nasza wyrocznia mądrości która opierdala za podobne testy "Znikam z forum" :-D
Durniu ty jeden a co ty bez nas poczniesz? Kto ze mną urodzi? :-D

Netka... wróc i jeszcze raz napisz o co chodzi bo oprócz tego ze chcsz zeby cię z mężem zamknąć niz nie zrozumiałam :-D

O masz...mówi to nasza wyrocznia mądrości która opierdala za podobne testy "Znikam z forum" :-D
Durniu ty jeden a co ty bez nas poczniesz? Kto ze mną urodzi? :-D

Bo ja SE mogę pisać o znikaniu z forum...wy już NIE! ]:->

Bez was nic nie pocznę, a pomóc urodzić to Ci pomogę, za Ciebie przykro mi kochana never. Dasz radę babo :-p
Trochę trza was powkurzać na rozruszenie umysłu :-D

Necia, no my tu czekamy. Ja chętnie Cię zamknę gdzieś, ale podaj mi powód łaj?

1. Wstałam dziś lewą nogą
2. Spierniczyłam sprawę z tym rokiem na kocyku
3. Jestem zmęczona
4. Nap... mnie znów ręka z zgięciu
5. Miał być laptop na raty przy okazji tego że szwagier chce telefon na nas ale telefonu nie było wczoraj więc lapka nie wzięliśmy w piątek ma być załatwiane, a ja dziś mam wątpliwości czy brać toto.
6. uj wi co jeszcze

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ooo to mnie dziś odzwierciedla

ijeszcze pierdzielone rysunki mnie nie słuchają i się wstawić do pracy nie chcą jak ja chcę wrrrrrrrrrrrrrr

Biedna Netka :* Rokiem się nie przejmuj... myślę że Magdalena nam wybaczy :-D A co do lapka totaki sprzęcik się zawsze przyda, ale sami musicie to przemyśleć... tule cię moja droga, nie nerwuj się :*

Ael no ja myślę ze dam radę :-D Wczoraj z Dziurką rozmawiałam żebym małego wyganiała bo się doczekać nie może :-D I biedna bała sie ze mały mi wypadnie jak będe się mocno rozkraczać więc mam rodzić ale zaciskać nogi zanim będe w szpitalu :-) Noż uśmiałam się jak durna XD

1. Wstałam dziś lewą nogą
2. Spierniczyłam sprawę z tym rokiem na kocyku
3. Jestem zmęczona
4. Nap... mnie znów ręka z zgięciu
5. Miał być laptop na raty przy okazji tego że szwagier chce telefon na nas ale telefonu nie było wczoraj więc lapka nie wzięliśmy w piątek ma być załatwiane, a ja dziś mam wątpliwości czy brać toto.
6. uj wi co jeszcze

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ooo to mnie dziś odzwierciedla

ijeszcze pierdzielone rysunki mnie nie słuchają i się wstawić do pracy nie chcą jak ja chcę wrrrrrrrrrrrrrr

Matka weź wyluzuj bo Ci jeszcze żyły na czole i szyi powyskakują i tak zostaną. Poza tym nie chwal dnia przed zachodem słońca, dzień gównianie mógł się zacząć a skończy się fantastycznie. Zobaczysz, a wtedy żeby nie było "a nie mówiłam".

Madzia powiedziała, że nic się nie stało z tym rokiem, poprawi sobie. Jak zmęczona jesteś wracaj do wyra i dupy nie podnoś przed 15, wtedy to i ta ręka Ci odpocznie. Co do lapa, jak już odpoczniesz, zrób sobie bilans za i przeciw posiadaniu nowego lapa. Jeśli dotychczasowy Ci dogorywa totalnie, może lepiej się zdecydować a stary opylić.
A na uj wie co jeszcze, to sobie daruj, nie wyszukuj na siłę problemów. Kładź się spać, pośpij i jak wstaniesz to wstawaj od prawej giry. Słońce pikne to buźkę trzeba szczerzyć.

reklama
Sil niunia śliczna :*** no i gratulujemy Dominisi skończonego pierwszego miesiąca :-)
A poza tym co tam u Ciebie? Jak sobie dajesz radę? :-)

Mój czort skończy za tydzień 3 miesiące i to jest normalnie hardkor, a teraz śpi i śpi, ale jak pośpi mi do 10 a przynajmniej do 11 będzie git majonez :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry