Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ael Ty to jesteś dobrą duszą tego forum, mamusiu Ty nasza
A niestety po takich szaolnych rodzicach to Wiktor na ą i ę nie wyrośnie, będzie bawidamek i dowcipniś ;-)

Kochana, jaki czopja pozamykana na cztery spusty
ale siła persfazji zadziała i Amelcia wyjdzie w weekend
taaaaaa oczywiście to z oczu widać, że to będzie nieziemsko przystojny diabeł wcielony, a później łamacz kobiecych serc;-) jak już z diabła wcielonego wyrośnie ;-)
Matko co za jełop z tego kolesia, aż zadzwoniłam do męża żeby się upewnić czy mówię po Polsku, ze ten palant niewiele łapie. Zwariuje tu z nim na bak.
Nieziemsko przystojny tak, diabeł wcielony nie. Ty mnie tu fasolka nie nakręcaj!
A tego kolesia pacnij po głowie i każ mu się go Ciebie słuchać! Pamiętaj! Kobiecie w ciąży nigdy się nie odmawia!!!!
hyhyhy
Ale on mnie słucha, tylko jest tępy na mkasa i nic nie chwyta. Po 5 razy tłumacze tukowi takie podstawowe banały, a tuk nie kuma. Oj jak ja pójdę wcześniej na L4 to będzie miał biedę.

Już mu raz powiedziałam: "Kochany jak Ty tego nie łapiesz, to ja nie wiem jak sobie poradzisz na tym stanowisku - bo to co ja Ci teraz tłumaczę to jest mniej niż podstawa" To się zaczerwienił i co i dalej kuźwa nie łapie. Ale to jego problem, najlepiej będzie jak się wystraszy i w ogóle tu nie przyjdzie do pracy - to chyba skonam ze śmiechu.To taa Hitlerka powiedz mu że głupol jest i tyle. Może się w końcu zmobilizuje![]()
prawie oplułam kompa jak czytałam Twoje komentarze
Biedna Ty się męczysz z taki typkiem.. Powiedz mu, żeby spadał na drzewo i nie denerwował kobiety w ciąży