Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już mu raz powiedziałam: "Kochany jak Ty tego nie łapiesz, to ja nie wiem jak sobie poradzisz na tym stanowisku - bo to co ja Ci teraz tłumaczę to jest mniej niż podstawa" To się zaczerwienił i co i dalej kuźwa nie łapie. Ale to jego problem, najlepiej będzie jak się wystraszy i w ogóle tu nie przyjdzie do pracy - to chyba skonam ze śmiechu.
Ael dziecko jest takie jak rodzice więc chyba musisz przyzwyczaić się do myśli, że Wikuś będzie małym urwisem ;-)
Ciężaróweczki/mamusie moje.. Powiedzcie mi, od którego tyg zaczęłyście/zaczynacie poważnie składać wyprawkę? Mam kilka ubranek ale to jest na lajta..
Pyscek możesz się źle czuć po bromergon... trzymaj się jakoś... tulę mocno ;-)
Pyscek...a podczas usg nic na jajnikach ci nie wyszlo?
no i chcę sobie to finansowo też rozłożyć. Wolę też mieć zawsze przemyślane wszystko i poukładane tak jak ja chcę
już nie mówiąc, że niewiadomo jak będzie wyglądać końcówka ciąży .. A w lutym przeprowadzam się i 20.02 mam połówkowe więc Michaś się potwierdzi i chyba zacznę już kompletować