reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael a no w weekend było tak że sobota do kitu bo źle się czułam potem dobrze, a na kńcu zwróciłam kolację :-p a niedziela nawet dobrze się czułam :-D

To faktycznie bromek działa normalnie jak ciąża :eek:

haha no zdarza jej się. A wiesz toż to wielkie wydarzenie pierwszy raz obcokrajowiec wstąpi w jej progi :-D

No cóż, trza się pokazać z najlepszej strony, toż to nie wiedziała? :-)

Witam dziewczynki po weekendzie :-)
Udało mi się zaliczyć wszystkie egzaminy póki co :) Nie wiem czy mam więcej szczęścia niż rozumu, ale do jednego zaliczenia w ogóle nie podchodziłam a i tak mam 3 :)
Ael widziałam zdjęcia wcześniejsze, ale mały urósł :) Nim się obejrzysz a będzie się za panienkami uganiał :)

GRATULACJE z powodu zaliczenia wszystkich egzaminów. Niusio w brzuszku ma mądrą mamusię :-)

Umówiłam się do gina na 6.02. i teraz się zastanawiam czy już coś będzie widać na usg...
Pamiętacie kiedy wy byłyście na pierwszych usg i kiedy pierwszy raz widziałyście bijące serduszko?

Bijące serduszko zobaczysz, ale na usłyszenie jeszcze poczekasz :-)
No to &&&& byś zobaczyła małe pikadełko :-) :*

:wściekła/y::wściekła/y: zaraz mnie szlak trafi :wściekła/y::wściekła/y: miałam zaakceptowane 3 rozdziały jak dodałam 4 to mi pokreślił wszystkie :wściekła/y::wściekła/y:i weź bądź mądrym i poprawiaj :wściekła/y::wściekła/y:

Oj kochana, Ty mój biedaku, nie denerwuj się. Po prostu zobacz to, popraw parę zdań i oddaj. Pewnie nie przeczytał tego dokładnie.

necia mniammmmmmmmmmmmmmmm daj troszke do poznania ;-)
sil sliczny torcik czyzby meza na urodzinki czy twoj ?

reklama
Do góry