Bellka
Fanka BB :)
byłam w 6 tydzień 4 dzień, z tego co pamiętam to mała miała całe 4 mm i już serducho pikało :-)
Mi wyjdzie równe 6 tygodni, więc mam nadzieję, że już będzie widać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłam w 6 tydzień 4 dzień, z tego co pamiętam to mała miała całe 4 mm i już serducho pikało :-)
Ael a no w weekend było tak że sobota do kitu bo źle się czułam potem dobrze, a na kńcu zwróciłam kolacjęa niedziela nawet dobrze się czułam
![]()

haha no zdarza jej się. A wiesz toż to wielkie wydarzenie pierwszy raz obcokrajowiec wstąpi w jej progi![]()
Witam dziewczynki po weekendzie :-)
Udało mi się zaliczyć wszystkie egzaminy póki coNie wiem czy mam więcej szczęścia niż rozumu, ale do jednego zaliczenia w ogóle nie podchodziłam a i tak mam 3
![]()
Ael widziałam zdjęcia wcześniejsze, ale mały urósłNim się obejrzysz a będzie się za panienkami uganiał
![]()
Umówiłam się do gina na 6.02. i teraz się zastanawiam czy już coś będzie widać na usg...
Pamiętacie kiedy wy byłyście na pierwszych usg i kiedy pierwszy raz widziałyście bijące serduszko?
zaraz mnie szlak trafi
miałam zaakceptowane 3 rozdziały jak dodałam 4 to mi pokreślił wszystkie
i weź bądź mądrym i poprawiaj
![]()