Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Neciuszka i dzidzia...dziekuje bardzo :*:*
monis...no tak u mnie to juz ostatnia sesja, dlatego sie tak stresuje, zeby ja zdac juz bez porpawek zadnych:-)
kochana a ty kiedy bylas u gina ostatni raz? moze warto powtorzyc badania jak czujesz, ze cos jest nie tak?
Ael...pytam z ciekawosci...nie obraz sie...jak wyglada seks po ciazy i porodze...rzeczywiscie jest taka rozklapiocha?![]()

Niektóre mogą mieć wiadro z pipiczki
inne nie.. znaczenie ma rozmiar dziecka, sprężystość w TYCH miejscach, przebieg porodu. Położna powiedziała mi po porodzie, żeby od razu zacząć ponownie ćwiczyć mięśnie Kegla
) wróciłam do "formy". A powiedziałabym, że jest nawet nieco lepiej, tzn. ciaśniej
I sobie chwali.Cos się wydarzyło od rana bo nie mam czasu nadrabiać?
Ael to ja nei wiem co ty chcesz mi robić![]()

belka ja się bałam jakoś tak, ze I krecha będzie a tu takie II wypasionenapisałam do lekarza sms, bo ciężko się dodzwonić do recepcji, napisałam mu, ze byłam niedawno i co mam zrobić z badaniami, czy mam zrobić inne i kiedy przyjść na badania, żeby coś było już widać i mam przyjść w czwartek o 19, ciekawe ile mnie skasuje, już się boje, ale wszystko dla maluszka. Chciałabym wszystkim wykrzyczeć, pokazac moja radośc ale to dopiero po wizycie u lekarza
a ja tam sie pytam z ciekawosci...bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic...a ile sie dochodzi do siebie, w sensie kiedy mozna pierwszy raz sie poprzytulac od porodu?
Milia zadałaś od daaawna nurtujące mnie pytanie... tylko nie miałam nigdy odwagi go zadaci też w swoim imieniu dziekuję Ael za odpowiedź
![]()