reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry, ja tylko tak na chwilkę bo muszę się zabierać za sprzątanie póki młody śpi :-p

Miq gratuluję kochana, w końcu coś się ruszyło w tym nowym roku :-) życzę spokojnych 8 miesięcy i łagodnej ciąży :-) :*

Ael, Mineralna widzę, że chcica silniejsza od was... ale rozumie to bo u nas mineły 3 tygodnie zaledwie i ja już nie mogę wytrzymać :-D ale jeszcze nie zaryzykuje bo szwy mi się całkiem nie rozpuściły... ale przynajmniej wiem, ze wszystko wróciło do normy bo w ciąży to kochaliśmy się chyba w sumie 10 razy :eek: moje libido spadło do zera

Mig, Bellka a wy w tym m-c w którym zaszłyście w ciąże miałyście jakiś inny śluz niż zwykle przed terminem spodziewanej @ ???? I czy czułyście się normalnie jak na @ ????

Fifka wraca do domu dziś, mały ładnie przybiera na wadze, bilirubina spadła a ona na bb się wieczorem pojawi.
Ael na jakiś czas znika z forum,mówi,że musi odpocząć psychicznie jak będzie lepiej to wróci..

poprosiła,żeby przekazać info..

sun na śluz szczerze mówiąc uwagi nie zwracałam, dopiero od kilku dni mam go bardzo dużo:zawstydzona/y:
A czułam się tak jak na @ tylko zaczeło się to wczesniej niż zwykle. Jajniki bolały mnie już od owulacji, piersi też delikatnie. Więc podejrzewałam od samego początku że się udało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry