Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sun faktTrzeba zmienić.
Nie martw się! Myśl pozytywnie, ja wierzę że doczekasz się swojego szczęścia!

współczuje @ WIEC PRZESYŁAM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~NA NOWY CYKL ;-)a ja mam wrecz przeciwne zdanie...moj profesor powiedzial ze dupek blokuje owulacje...logicznie myslac dupek ma za zadanie podtrzymywac wysoki poziom progesteronu. jezeli zaczniesz go brac od 5dc to podwyzszy ci stan progesteronu i wtedy zablokuje ci owulacje...
ja bralam tak dupka (5-25dc) od kiedy odstawilam antykoncepcje i dziwilam sie, ze na testach owu nie wychodzi mi 2 kreseczka...
teraz ju wiem czemu.
Neciuszka...ty dzis dzwon do diabetologa i nic nie kombinuj...trzeba sie szybko za to wziasc a bedzie dobrze
a ja dzis dostalam @ i napinkala mnie brzuch a moj kazal mi isc za niego do pracy i musze leciec na 10...wezme no-spe i moze jakos mi przejdzie.
a! wyniki z egzaminow byly o 12 w nocy i dostalam 4 ze sprawcow przmocy, 4 z orzecznictwa sadowego, 5 z poradnictwa malzenskiego! juppijeszcze tylko jeden i KONIEC !
skurczy brak ochoa na sex jest ale maz jeszcze niema ochoty boi sie... ze przez sex zaczne rodzic... i tu mu tlumacz...a ja wlasnie wrocilam z apteki i kupilam sobie zwykly paracetamol i kosztowal tylko 4.50:-) i mam 50 tabletek...ze ja o tym nie wiedzialam wczesniej tylko przeplacalam za ibuprom...dzieki Belka za rade!:-)
Neciuszka...no i co ustalilas?
Atanku...gdzie jestes? skurcze cie dopadly juz?
a gdzie Pyscek...ta sie zbromowała i rzadko tu bywa...o nie!!:-) wracaj!
no kochana witamy spowrotem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ aby ci sie udalo ;-)Hej Dziewczyny!!!!jak tam u Was? Ja w końcu doszłam do siebie i postanowiłam znów zacząc staranka tak wiec miesiaczka była 14.01 a potem sexsik i sexsik
bardzo bym chciała zeby sie udało za pierwszym razem
Po zabiegu troszkę zmienił mi sie cykl jest krótszy trwa 25 dni, od 4 dni miesze tempkę ale pod paszka i cały czas jest 37 stopni ale wiem ze taka temperatura jest po owulacji a w dniu @ spada ale trzymajcie goraco kciuki zeby nie spadła !! Bo w tedy bede najszczęśliwszą osoba na świecie
ciasto naleśnikowe jest... więc smażenie czas zacząć hehe