Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarze coś na te wyniki zaradzą...ja bym dala La style, fajna krotka i chwytliwa!Mam pare pomysłów ,i prosze pomozcie mi ktorys wybrac, albo wymyslcie jakis fajniejszy bo te moje to chyba dupa:
--Royal Style
-Hollywood Style
-La Style
-Glamour Style
-Bella Style
-Moda Piekno Glamour
ten aracetamol jednak spelnia swoja role i jest ok, poza tym cieszy mnie, ze pierwszy raz od nie wiem jak dlugiego czasu kupilam cos w aptee tak tanie:-) i jeszcze pomaga...bosko!:-)Zwracam honor. Od 5dc to pewia, ze zablokuje. Myslalam, ze mowicie o takim braniu od 15-17 dc. Dupek/lutka od 5 dc to na owu nie ma szans.
Ja tak jak dziewczyny. 2 nospy i ibuprofen 800mg. Paracetamol na mnie niestety nigdy nie dzialal. Cale szczescie takie bolesne miesiaczki to mam 2-3 razy w roku i tylko pierwszy dzien. A tobie czesto sie to zdarza? Blas badana pod tym katem
TSH powinno byc (jak chcesz zajsc w ciaze) 2.5..mozesz isc do endokrynologa i sprawdzic na usg czy cos sie dzieje...chociaz mnie z takiego poziomu spadlo w tym m-cu do 2,6...wiec wszystko jest mozliwe, ale ja bylam u lekarza i usg nic nie wykrylo:-) poz tym mozesz powtorzyc badanie za m-ac i zrobic z rozbiciem TSH na ft3, ft4 oraz anty TPO i anty TG...po tych wynikach mozna myslec czy jest ok czy nieHej!
Pozwólcie, ze pochwalę Wam się moimi wynikami, które mi się wcale, ale to wcale nie podobają:-(
prl 44.66
TSH 3.83
progesteron w fazie lutealnej 16,70 ( norma w moim laboratorium 1,2-15,9 ng/ml)

buahahaha ...to dawaj Pyscku bez zapiekania...jestem ciekawa jak to wyglada:-) tylko musze podlozyc sobie papier pod ryj, bo jestem glodna jak nie wiem co i zeby mi slinka ni poleciala![]()

rozbroiłaś mnie
hehe już robie zdj i wklejam