reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan nie wiem.... samo spadło... ja już na drugi dzien po porodzie prawie nic nie miałam... a teraz po tygodniu to mogę w bikini wskakiwać i na plażę XD Jedyne co to skóra jest mięciutka.

Netka nie gadaj głupot, tobie te spadnie :-)

Ael fajnie by było jakbyś nam tą paczkę wysłała bo my deficyt małych ubranek mamy XD Bo te 62 romiar to Konrad się topi.... a 56 mało mam...

fifkaL jaki piękny maluszek a czy on do twojego męza podobny ?:-)

wow ale laska sie zrobiłaś, ja to przed ciaza nawet taka płaska na brzuchu nie byłam :-D

ide leżec bo mnie cos uciska

czesc kochane...co tam slychac? dawno mnie nie bylo, ale siostra mojego M miala zapalenie wyrostka i musialam im tu pomoc troszke, wiec nie bylo czasu...:-(
Fifka....mignalmi sie twoj brzusio...osz kurde jestem w szoku:szok: ales ty szybko schudla...no nie...cudnie wygladasz, zazdroszcze!
Atan...piekny duzy brzuchalek, Amelcia tam super domek ma...tylko mam nadzieje, ze juz niedlugo ciotka zobaczy swoja ulubienice!:-D a rzeczy super...ej tez chce taki kupon na spacer z Amelka!:-)
Fasola...tobie tez brzuszek wystrzelil....rzeczywiscie sporo podrusl ostatnio...fajnie:happy2: biore garsc fluidkow!:-)
mnie natomiast po @ zaczely pokazywac sie syfy na ryju i to takie bolace, ze hoho...normalnie zeswiruje zaraz...nie wiem juz jak je przykryc...dobrze, ze sa tylko na czole, to jakos grzywa mnie chroni,bo wygladam jak potwor:-D

chcesz kupon to musisz taki dac ;-) bo go dostalam w prezencie ;-)
a dziekuje mili za mile slowa i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry