reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
haha no powiem ci że chyba się skończy na pokarmie bogów na tą drugą kolację ;) czyli buła z pasztetem ;)

oooo widzi dobrze dobrze będzie po wypłacie to poszaleje w kuchni napiekę :D

Atanek weź mi nawet nie mów bo ja już czasem nie wiem co jeść przy takiej ilości posiłków na dzień

zdjecia z bociankowego na fb ;-)

a ja chyba wyrodna synowa bo mowilam ze tesciowa sie obija z praniem bo od remontu nic nie prala.. i co wlaczyla teraz pralke chyba uslyszala az mi glupiutko...

Ostatnia edycja:
ja to nie wiem o bożym świecie więc oświećcie mnie kiedy tłusty czwartek jest?:sorry2:
16 lutego będziemy dupska opasać;-)

Wiesz jak nie wiesz co zjeść na kolację, zjedz pasztet :-D
I ja naprawdę nie wiem czym się zachwycacie. Dupę to ja mam jak hipopotam :dry:
buhahahahahahha pasztet mnie rozwalił
masz tki tyłek, że nawet ja bym miała ochotę go klepnąć ;-)

Ael, dziewczynek nie lubię :P ale mam fioba małego na punkcie tyłków :D
hmmmm a ja (.)(.) nawet mój mąż się ze mnie śmieje,że się kobietkom w cycki patrzę hyhyhy

masz tki tyłek, że nawet ja bym miała ochotę go klepnąć ;-)

hmmmm a ja (.)(.) nawet mój mąż się ze mnie śmieje,że się kobietkom w cycki patrzę hyhyhy

No kolejna zboczona! Ja nie wiem tylko czy Paweł pozwoli Ci mnie klepnąć po tyłku XD

Ael błagam o radę, co na pleśniawki?
właśnie mama przez skype wypatrzyła u mojej małej i to jest pewnie przyczyna tego, że nie chce jeść plisss poratuj

Kochana a na pewno to są pleśniawki? Zważywszy, że mała wymiotowała, mógł się w buzi pojawić częściowo strawiony pokarm, który wygląda jak serek, może gdzieś mała nie przełknęła i zostało i to właśnie jak pleśniawka wygląda. Musisz popatrzeć Amelce w buzię i jak zobaczysz takie białe kropki to spróbuj jedną dotknąć i czy nie schodzi. Zejdzie to tylko mleko, nie no to musisz w aptece poprosić o żel do aft i pleśniawek dla dzieci. Nie wiem jak tam w belgijskich aptekach, ja mam Aphtin dla dzieci. Ale wątpię, żeby mała miała pleśniawki. Musiałabyś mieć mocno brudny smoczek by się pojawiły, a raczej wątpię jeśli butelki myjesz co karmienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry