reklama

Starania po raz pierwszy :)

No kolejna zboczona! Ja nie wiem tylko czy Paweł pozwoli Ci mnie klepnąć po tyłku XD

Kochana a na pewno to są pleśniawki? Zważywszy, że mała wymiotowała, mógł się w buzi pojawić częściowo strawiony pokarm, który wygląda jak serek, może gdzieś mała nie przełknęła i zostało i to właśnie jak pleśniawka wygląda. Musisz popatrzeć Amelce w buzię i jak zobaczysz takie białe kropki to spróbuj jedną dotknąć i czy nie schodzi. Zejdzie to tylko mleko, nie no to musisz w aptece poprosić o żel do aft i pleśniawek dla dzieci. Nie wiem jak tam w belgijskich aptekach, ja mam Aphtin dla dzieci. Ale wątpię, żeby mała miała pleśniawki. Musiałabyś mieć mocno brudny smoczek by się pojawiły, a raczej wątpię jeśli butelki myjesz co karmienie.

kochana pokłony przed Tobą składam, to rzeczywiście był fałszywy alarm, zmyłam czystym gazikiem i języczek jest piękny czerwony, a ten mój niejadek tylko się uśmiecha
całuję w stopę o pani

reklama
Ael...no no no...fiu fiu...tak jak juz pisalam...ty to taka hot mami jestes ;-):-)

widzialam Atanku twoje zdjecia z baby shower...slicznie wygladalas...bardzo dobrze ci w rozu:-)
czy to jest normalne, ze przetluszczaja mi sie wlosy? bo normalnie to chyba codziennie musialabym myc....a przeciez mi sie nie chce...moze na wiosne wroca do siebie:sorry2:

kochana pokłony przed Tobą składam, to rzeczywiście był fałszywy alarm, zmyłam czystym gazikiem i języczek jest piękny czerwony, a ten mój niejadek tylko się uśmiecha
całuję w stopę o pani

Aj tam już pokłony :-)
Kwestia wyrobienia się, zobaczysz sama :-)

kto ma taki jak ja u ciebie w domku ??:szok:

Żabo, przeto Madzi M to duży facet, taki prawie jak w ciąży :-D

Ael...no no no...fiu fiu...tak jak juz pisalam...ty to taka hot mami jestes ;-):-)

czy to jest normalne, ze przetluszczaja mi sie wlosy? bo normalnie to chyba codziennie musialabym myc....a przeciez mi sie nie chce...moze na wiosne wroca do siebie:sorry2:

Jasne hot mama Xd
A włosy tak reagują na zimę, przez zimno skóra głowy też się wysusza i pojawia się albo łupież albo przetłuszczają się mocniej.
Więc po myciu w normalnej wodzie na koniec lepiej zahartować zimną wodą włosy. To dodatkowo zamknie łuski włosów.

mili nic mi niemow co do wlosow mnie sie zima zawsze czesciej tluszcza od czapki i od hormonow ...

No to Ci powiem, że jak urodzisz, to rzadziej będziesz myć włosy. Mi się po porodzie zdarzyło mieć przerwę w myciu włosów prawie 2 tygodnie! Ale w ogóle mi się nie przetłuszczały!

No ale mam złą WIADOMOŚĆ DLA MAMUSIEK I CIĘŻARÓWEK! Ok 3-4 miesiąca będą wam wypadać garściami włosy (no chyba, że będzie któraś z was szczęściarą to w ogóle nie będą wypadać w takiej hurtowej ilości).
Wtedy najlepiej albo nie przerywać po porodzie zażywania witamin dla ciężarnych bądź matek karmiących a jeśli się nie bierze to zakupić takowe, by wzmocnić włosy. Dzieje się tak ponieważ w ciąży włosy jak rosły pomijały jeden etap wypadania stąd włosy były gęstsze, mocne, lśniące. W tym okresie po 3 miesiącu włosy nagle sobie przypomną, że trzeba zrobić miejsce nowym włosom stąd to wypadanie będzie wyglądać okropnie.
Ponoć mija koło 7 miesiąca po porodzie. Zobaczę to wam powiem.

dzieki za wiadomosc ael ;-) mam jescze na miesia witaminek wiec dokupie po porodzie ;-) jqak sie skoncza ;-)
dobranoc kochane bo i tak was niema ...

Ostatnia edycja:
a ja wczoraj takiego ladnego posta napisalam wieczorem i go nie ma :( no ale trtudno...

nie pamietam co pisalam

mi wlosy jakos sie nie poprawiły w ciazy... nie widze roznicy, za to paznokcie tak ja nigdy nie mialam a w ciazy i owszem, za to teraz juz sie chyba organizm przygottowuje do porodu bo paznokci znowu brak....

ja dzis od rana na nogach bo przeziebienie wygrywa i do kapletu doszedl bol gardła, czekam zatem na 7.30 no 7.40 niech panie zdaza kawe zrobic i bede dzwonic do przychodni niech mnie ktos przyjmie!!!! aaaa za oknem mam -18 i wcale nie chce mi sie wychodzic z łozka.

Cześć dziewczynki...
Nadal brak @.... (.)(.) nadal bolą... jak dziś lub jutro się nie pojawi wredna to testuję dopiero w piątek....

A powiedzcie mi kochana jakie wy miałyście objawy ciąży???? Jakieś swoje odczucia :-)

Sun...mialas testowac 7 z tego co pamietam? na kiedy masz termin @?

Ael...powiedz mi od kiedy zen szen zaczal dzialac na Pawla...bo moj M zaczal brac przed wczoraj a ewentualnie na dni plodne za jakis tydzien sie wyrobi? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Sun...mialas testowac 7 z tego co pamietam? na kiedy masz termin @?

No tak naprawdę to dzisiaj powinnam dostać @, ale zakładam jeden dzień obsuwy... Zobaczymy co będzie... Ale nie zrobię wcześniej testu niż w piątek, bo chcę mieć pewność...

Troszkę mnie mdli... bolą strasznie (.)(.) ale takie objawy miałam również na @.... tyle, że teraz nie boli brzuch jak na @...

Milia
dzisiaj ktoś jeszcze miał testować, pamiętasz może kto????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry