reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam ,dziewczyny !!! Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie... Nie wiem nawet jak was nadrobic, chyba potzrebowałabym trzech dni ,:):):) Nie było mnie tak długgggggggooooooo , bo u mnei same problemy, była ok 2 tygodni w szpitalu w Krakowie na patologii ciąży, mój mały skarbek ma problemy z serduszkiem, lekarz zauważył jakieś szmery i nie równe bicie , z jedną komorą coś nie tak, ale jestem dobrej myśli. Za tydzień zaś musze jechać na badania , a co u Was pisze pokolei/:p Pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie

K&M ależ ja się nie złoszczę tylko czepiam :P

Fasolka
noo jak coś to wiesz jak też ci kopniaczka zasadzić mogę :P

atanek jak już będziesz mieć podziel się serniczkiem

magda@@@ trzymam &&&&& żeby wszystko dobrze było z maluszkiem

bellka no widzisz cudna kropeńka :)

moja cuduje ostatnio co raz bardziej a to wsadzi mi coś w żebra a to rozpycha się ;)

ael pomocy czemu mam takie duze okno na bb ?? bo nie skumalam... oo juz sie naprawilo ;-)
a tu co tak cicho ja wiem robilam z mezem serniczek teraz w piecu wiec ze spokojem neciuszka jeszcze godzinka w piekarniku... a i zrobilismy zapiekanke z mielonym i tez w piekarniku ;-)

Ostatnia edycja:
ael pomocy czemu mam takie duze okno na bb ?? bo nie skumalam...
a tu co tak cicho ja wiem robilam z mezem serniczek teraz w piecu wiec ze spokojem neciuszka jeszcze godzinka w piekarniku... a i zrobilismy zapiekanke z mielonym i tez w piekarniku ;-)

Bo pewnie admini coś zmieniają. Mnie właśnie pasuje takie szerokie, a wcześniej bocznego paska nie mogłam schować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry