reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no fasolka ta panikara jedna,. w dupcie ja nakopac tylko :tak:

neciuszka: ja zapomniałam o tym programi napisać juz wczesniej bo ogladam go juz od co najmniej tygodnia ;-)ale skleroza ze mnie.
No ja mam w domu takie jedne spodnie 44 i własnie dzisiaj zamierza sw nich do gina jechać ,bo te jeansy to mnie tak uciskaja ze boej sie ze niuni niewygodnie no i za długo trwa wkładanie i ściaganie tych spodni a u gina chce ta czynność robic jak najszybciej :-p

Ciesze sie ze ja z tesciami widuje sie na obiadkach, ale zastanawiałm sie jak to bedzie z karmieniem, mam nadzieje ze mi nikt nie będzie zagladał bo jakos te znie mam chceci cyckiem świecic przy ludziach

belka:
gratuluje slicznej kropeczki, lada tydzien a a juz będzie wieksza i coraz wieksza :-)

Hahaha Fasolka to nasza panikara forumowa number One!!! :-D Cieszę się ze wszysto w porządku!

Magdalena
u nas teść się obraził i nie zagląda do wnuka... a teściowa chodzi przy nas na paluszkach i ani myśli się przeciwstawić czy zrobić coś czego my nie chcemy :tak: więc na razie jest super!

Dzisiaj coś malutki durnia klei... co dwie godziny na niamu woła :eek:

Belka super!!!! Cieszę się że fasolka zdrowa!!

fifka ja tez czekam za Amelka ale skurcze mam nie regularne i rzadkie a na ktg brak bo jakos tak niedzialam u lekarzy cisnienie mi skacze zawsze i mala sie ruszac wtedy niechce ;-) wiec dzis jak nic bedzie sex i zrobimy z mezem sernik z brzoskwiniami ;-)

belka śliczna fasoleczka ;-) gratuluje udanej wizyty ;-)

zafasolkuje no nic nie mowie jak zwykle nie potrzebnie nam panikowala ;-) super ze łucja rosnie ;-)

no i co mam skurcz... teraz a nie na ktg ahh

Ostatnia edycja:
atanku: ja sobie powiedziałm ze jak zacznie sie zbliżać mój termin porodu to robie wszystko co nie dozowlone, dotykanie brzuszka i masowanie go, smyranie sutków, bieganie z mopem i mycie podłogi, zacznę robić ciasto drożdzowe na bułeczki no i seksi obowiązkowo :-D

Fifka no Bartuś dziś co pół godziny! :/ czasami ma takie fazy,(normalnie starcza mu jeden cycek) a tak possie 20 min, zasypia i za 5min się budzi i znó do cycka więc w końcu obydwa cycki mam puste i sflaczałe i wtedy ratuję się herbatką na brzuszke (przynajmniej korzystam bo wtedy ją wypija a tak to nie chce). I dziś tak mam od rana, teraz zasnął znów po wypiciu herbatki, mam nadzieję, że na dłużej!
No i skorzystałam i zrobiłam mu obiecane Lami zdjęcie :-)

Zobacz załącznik 433969

reklama
Lamiav no jado terminu maam jeszcze czas ;-) ale liczac termin z usg ostatniego to dzis powinnam rodzic a jakos tego nie czuje choc skurcze sie czasem pojawiaja..

magdalenko ojoj jak spi ;-)słodziasto;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry