reklama

Starania po raz pierwszy :)

ano ja nie napisałam że całe migdały ;) fajowe te skarpeciochy i są z owcami :laugh2:

Fasolka ile ty płaciłaś za komplet pościeli do łóżeczka?

Ostatnia edycja:
reklama
mig trochę się uspokoiłam, ale teraz stresuje się tym że zbliża się czas kiedy w poprzedniej ciąży serduszko przestało bić i tak jakoś się boję. No ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I jak będę miała ochotę coś kupić dla Fasolki to to zrobię :-D

osz bellcia nawet nie chce myśleć o tym, że tak silne serduszko może przestać bić nie nie nie
to teraz na poprawe nastroju kupie skarpetki, własnie z owieczkami, to drugie stworzonka po żabkach które lubie he he te z osiołkami też fajne ale nie są teraz dostępne
Belcia jak się czujesz? czujesz jakieś zmiany w macicy?(czułaś wtedy się inaczej/:()

hej,

widze ze zakupy u Was ruszyly :) ja pamietam ze pierwszy zakup dla Małego to był kocyk, zółty bo niewiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka wiec jakos to bylo przed 18 tyg.

kupowanie jest super - ja moge doradzic od siebie tyle ze allegro w porownaniu z hurtowaniami z artykułami dla dzieci cenowo i tak wygrywaja zwlaszcza gdy zakupy robi sie u jednego sprzedawcy.

My np z posciela nie szalelismy bo na poczatek mamy kolyske a wiadomo ze z niej sie szybko wyrasta wiec zamowilam na all. poduszke, koldre, ochraniacz i poszewki za 89 zł + dodatkowa zmiana za 20 zł sa posiele za 240 zł do lozeczka tylko ze takiej drogiej to nawet ja nie mam...

hej kobietki

donia: jaka sliczna Amelcia, taka kruszynka no słodziutka :-)

pyscek :dzieki za info o Iwasek, pozdrów ją

atan: no jaki sernik daj trochę, ja tylko jeden potrafię sernik piec a zjadła bym jakis inny np ten twój :-D

fasolka:
i jak na wolnym sie siedzi ??:-)

ja zaraz do pracy jadę na dalsze przekazanie obowiązków, mam nadzieje ze program naprawiony bo coś szwankował i dzisiaj bede ostatni raz

A co do wizyty to szyjka ma 3 cm nic sie nie obniżyła, wszystko jest dobrze, wyniki glukozy powiedział ze tez dobre, ale dla pewności jeszcze zapytam rodzinnego jak będę w czwartek.
A moja maleńka pieknie rośnie
waży już 1555 g,
tętno 144/min miarowe,
położenie miednicowe,
BPD (wymiar dwu ciemieniowy glówki) 79 mm,
HC (obwód główki)286 mm,
AC (obwód brzuszka) 253 mm
FL (dł. kości udowej) 59.5mm
Łożysko na ścianie tylnej i w dnie II stopnia,

Wczoraj juz przyszła pościel jupi ja jo :-D

Fasolka ile ty płaciłaś za komplet pościeli do łóżeczka?
ja za kołderkę poduszkę , 2 komplety pościeli z ochraniaczami na łóżeczko + 2 prześcieradła dałam cośokoło 200 zł. To jest zwykła bawełniana pościel,bez zbędnych udziwnień.
Zamówiłam teraz taka komodę kąpielową CEBA zestaw komoda kąpielowa, wanna, przewijak (2080377811) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kochana podeślij swoją tabeleczkę na maila plissss ;-)

Cześć Lamiav dobrze się siedzi,tyle,ze z pracy wydzwaniajabo burak sobie nie radzi za bardzo :/
Ja nawet nie dopytałam ile mała waży,wazne były tylko ogólne badania czy wszystko jest ok. Jak na następnej wizycie bedzie USG to dokładnienej o wszystko wypytam.Moja szyjka w 19 tygodniu miała 34 mm,teraz ma 32.

Netka dzięki :*

Ostatnia edycja:
K&M u nas łóżeczko będzie od początku wcześniej kupowałam tylko jakieś tam pojedyńcze ciuszki ale teraz już pora na inne zakupy powoli bo męża szkoła nas riunuje chwilowo i musimy sobie rozłożyć na raty te zakupy.

Lamia cieszę się że wszystko ok :) pokaż pościel pokaż :D

**BABY-RAJ**6 elementowa 120x90 pościel PROMOCJA (2078721439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta mi się podoba
no i są owce hihi

Fasolka poleciała już :D Lamia w gratisie też do ciebie ;)

reklama
Neciuszka to ja zapawialam tez z tych, nie pamietam czy od tego sprzedawcy ale te wzory mam kremowe baloniki i czaerwona w biale serduszka tylko ze wersje do kolyski - jak chcesz to poczekaj chwiel to powiem Ci jak jakosciowo to wyglada bo zamawialam w nd wieczorem wiec licze ze dzis albo jutro przyjdzie,

a zakupy pewnie ze lepiej rozlozyc bo potem trzeba cala pensje wydac i jeszcze mało aby to wszytsko kupic na raz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry