reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zobacz załącznik 434171Zobacz załącznik 434172taki komplet zamówiłam, tzn. moi rodzice zafundowali i chce jeszcze łóżeczk i materac kupić, ale szukam jakiego taniego bo nie chce juz ich tak na koszty narażać,bo wiem ze to dla nich duzy wydatek, ale oni zwariowali na punkcie swojej przyszlej wnuczki :-) i się uparli że chce to kupić

jade do roboty papap, miłego dnia dziewczynki a na 16.25 idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia :-D dzien pełen wrażen

reklama
lamiav sliczny ten komplecik dla malej królewny super, M. nie zgodzilby sie aby naszego małego mezczyzne w takie kwiatki polozyc :) smieje sie ze mam nie robic z niego pojaca bo to bedzie CHLOPAK :)

cześć dziewczyny, z tymi 2 kreskami to było straszne, zrobiłam tez bete i też wyszła, powiedzieliśmy rodzinie, cieszyliśmy się jak durnie,no cóż takie życie, nie mi jednej się zdarzyło, jakoś trzeba się z tym pogodzić i iść dalej :)
robię testy owu. Już od 12 dni i druga kreska wychodzi baldziuchna. Woczoraj była trochę mocniejsza, ale bledsza od krski testowej. Poza tym śluzu płodnego też nie miałam.

K&M ja i tak będę mieć pieniążki najwcześniej w piątek bo pewnie wszyscy zapłacą za pisanie mężowi jak w szkole będzie. Także czekam na wiadomość jak to jakościowo :) ja bym chciała zielone owce i kremowe kółeczka :)

miq ja uwielbiam owce od dawna, mam przyjaciółkę z liceum na którą mówiliśmy sheep ;)

lamia śliczna :)

spoko, to jak tylko przyjdzie to dam znac, bo pamietam ze np jak kupowalam pieluchy flanelowe to w zalznosci od wzoru jaki byl na nich wydrukowany jest rozna miekkosc i faktura pieluszki, troche mnie to zdziwilo ale widocznie zalezy ile farby czy czego tak daja i material inaczej reaguje.

Dziewczyny śliczne te pościele macie. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę robiła zakupy dla dzidzi.

mig
czuje zmiany w macicy, czuje ze jest taka pełna i pobrzusze takie twardsze się zrobiło. W ogóle teraz mam dużo więcej objawów nic w pierwszej ciąży, więc mam nadzieję że i ciąża jest silniejsza. Ja buciki już mam, kupiłam dla męża na dobrą nowinę, więc jak mnie łapie jakiś dołek to sobie je oglądam :-D

Śliczne te wasze pościele, a te baldachimy też będziecie miały?My imię dal dziewczynki mamy, ale dla chłopca nie :sorry:nic mi się nie podoba, dla dziewczynki Julia albo Liliana a mąż dla chłopca chciałby Julek i mojej mamie się podoba ale ja nie jestem przekonana, trzeba kiedyś usiąść i pomyśleć. Hmm ciekawe co to będzie za szkrabek tzn z siusiakiem czy bez:-D Mąż mówi, że chłopak bo ładnie wyglądam ale to początek, może się zmienić

reklama
Dziewczyny @ spóźnia się już 2 dni... Ale jakoś nie cieszę się zbytnio z tego, bo ciągle zadaje sobie pytanie: "no skoro tyle m-c się nie udawało to nie mam możliwości aby nagle teraz się udało". (.)(.) bolą nadal... brzuszek nie boli jak na @... ale nie nakręcam się bo różnie to może być... Zresztą jak biorę leki od prawie 5 m-c to @ zawsze miałam co do dnia, a teraz się spóźnia, ale z drugiej strony tłumaczę sobie to tym, że organizm się przyzwyczaił do leków i może @ wystąpi później.... No już sama nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry