reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja kupowalam wiekszosc u tego sprzedawcy i bardzo polecam wszytskie produkty bardzo ok,

pieluszki kupilam te Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2081363016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i wzor z misie "spioszki" i kaczuszki jest milutki i taki włochaty a owieczki sa sztywne, najbardziej podpoasował mi wzor z pszczolkami ale widze ze teraz go nie ma, to samo dotyczy pieluchoceratek i pieluszek flanelowych mini, widocznie tak reaguje material na te wzory z owieczkami ze sa takie bardizej bawelniane nic flanelowe.

Sun7 trzymam kciuki pociuchutku
Belka ogladaj uciki codziennie ja tez czesto robie tak ze wyjmuje ciuszki i ogladam ukladam przekladam wacham :)
miq ja na baldachim sie nie zdecydowalam bo podobno potem w praktyce nie jest to wygodne i tylko zgomardzi kurz, ale to pewenie najlepiej sprawdzic na sobie - ja nie bralam

Ostatnia edycja:
reklama
Sun7 też tak mówiłam, i odwlekałam testowanie jak się tylko da, byłam wręcz zła, że ta @ robi mi psikusy i przyjdzie, aż mąż mnie przydusił i zrobiłam test a tam wypasione krechy. Jak teraz czytam jak każda przed testowaniem przeżywa, jak ja przezywałam to się w głowie nie mieści:szok:

miq ja nie chcę nic poza kołderką podusią i ochraniaczem wydaje mi się że reszta nie jest taka konieczna, a baldachim tylko kurze zbiera właśnie

bellka i oglądaj oglądaj :) będzie dobrze :)

sun no to powinnaś zatestować i wszystko będziesz wiedzieć

A wiecie co usłyszałam tydzień temu na szkole rodzenia od babeczki? ona ma 4 miesięczne dziecko i mówiła że to wiadro do kąpania malucha rewelacja jest i dla rodzica i dla dziecka

Ostatnia edycja:
Ale jakoś strasznie się boję... no tak panicznie boję się testować, że szok... :-( Dlatego wolę poczekać do piątku... bo wtedy to już @ będzie się spóźniał 5 dni... Chodzę do ubikacji i ciągle sprawdzam, czy może jednak ta wredna przyszła....

Moja bratowa ma baldachim, nawet nie umiała wyprasować i mamusia za nią prasowała... i faktycznie sam kurz, tyle że ładnie wygląda. Szkoda, że naszemu bobaskowi nie możemy zapewnić swojego pokoju, będzie miał(osz cały czas mowie w trybie męskim)tylko kącik w naszej sypialni
oglądałam filmiki na YouTube o tym wiadrze np tu Primeiro Banho Lucas - 3 dias Tummy Tube - YouTube
ponoć to jest lepsze dla bobasa bo czuje się bezpieczniej, jak w brzuszku mamy

Cześć... Przechodzę załamanie psychiczne, bo karmię małą butlą. Wiem, przez 3 dni, bo mam kolkę nerkową (ból jak s... sto diabłów) i potem wrócę, ale źle mi. Pewnie przeciwbóowe się dokładają :(

Co słychać? Sun?

Sil bidulko też cię dziadostwo dopadło :* a sio wynocha ;-) tulę

Sun ja wiem że się boisz ale takie zżeranie i niepewność gorsza jest

miq hihi no właśnie ta babeczka mówiła że wiadro naprawdę rewelacja tylko dzieciątko musi z miesiąc mieć żeby je wsadzać w to

jutro kolejne zajęcia, ostatnio zwiedzaliśmy porodówkę i oddział noworodkowy jeszcze :)

reklama
sun a czemu nie chcesz już teraz zrobić testu? Jak jest fasolka to już by spokojnie wyszedł. I byś przynajmniej wiedziała na czym stoisz.

Dziewczyny jak sobie radzicie bądź radziłyście z mdłościami? Mnie zaczyna mulić po śniadaniu i trwa tak do wieczora z przerwami małymi. a dziś w nocy obudziłam się ze zgagą i oczywiście mdłościami.Nie spałam pól nocy. Co dzień się nasilają. Jak tak dalej pójdzie to za kilka dni chyba zamieszkam w toalecie
laugh.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry