reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny jak sobie radzicie bądź radziłyście z mdłościami? Mnie zaczyna mulić po śniadaniu i trwa tak do wieczora z przerwami małymi. a dziś w nocy obudziłam się ze zgagą i oczywiście mdłościami.Nie spałam pól nocy. Co dzień się nasilają. Jak tak dalej pójdzie to za kilka dni chyba zamieszkam w toalecie
laugh.gif
No kochana jak masz mieć mdłości i rzyganko to tak właśnie w 7 - 8 tygodniu się pojawia :-)przyjmij z pokorą uroki ciąży ;-)

reklama
Sun...pytam kochanie, bo czasami sie zdarza, ze dupek przedluza cykl...ja bym na twoim miejscu zrobila test i nie wydluzala sobie ewentualnie fazy lutealnej, bo to jest niepotrzebne....oczywiscie zaciskam && i wierze, ze to fasolinka! zrobisz jak zechcesz, ale juz w dniu spodziewanej @ powinno spokojnie wyjsc czulosc 25...

a ktora miala usg piersi? bo ja dzis mam o 16.50 i bardzo sie tego jakos boje...:sorry: no, ale do ivf jest to wymagane badanie...

sun ile masz tego dupka i w jakich dniach cyklu masz brać?

Mam jeszcze 3 tabletki i mam brać do @ - ale jej nadal nie ma.... więc nie wiem co dalej....

Ale ja biorę te leki od 5 m-c i nie miałam przedłużonego okresu... dostawałam co do dnia.... tylko teraz się spóżnia

Milia
ja miałam USG piersi i to nie jest nic nie przyjemnego... U mnie Pani przygasiła swiatło, kazała się rozebrać i zrobiła badanie... Nie stresuj się kochana...

Ostatnia edycja:
sun powinnaś zrobić test naprawdę bo mila ma całkowitą rację, a po co sobie dodatkowo dokładać i mieszać w cyklu też. szorujesz po test po pracy i rano robisz w tej chwili jak jest co pokazać to pokaże już chcesz to rób 10tką najlepiej chociaż i 25tka powinna jak coś być ok.

miliaa ja też miałam usg piersi bo mam torbiele w jedne j(5 szt) To nie jest nic strasznego, ale do najprzyjemniejszych nie należy. Rozbierasz się od góry, lekarz smaruję Ci piesi żelem (jak byłam teraz u tego nowego gin to miał ciepły żel) i jeździ tym przyrządem i ogląda a potem drukuje zdjęcia, mi i jeden i drugi lekarz cały czas opowiadał co widzi. Potem ścierasz, ścierasz, ścierasz z siebie ten paskudny żel i do domu.

Sun...ja bym tak zrobila jak Neti mowi...lepiej kup tescior dzis i jutro z rana zrob, jezeli to fasolka to bierz dupka dalej, jezeli nie odstawiasz...
my tu najmocniej na swiecie bedziemy sciskac kciuki jutro rano, takze masz nasze wsparcie!:-)
miq...dzieki kochana...ja nigdy nie mialam tego robionego i jakos sie boje, ale pewnie przyjmniejsze to od usg dopochwowego:-) a wszystko co od tego lepsze jest do przezycia...:-) byle bym dostala cieply zel,bo tak to sutki beda sterczec i bede sie krepowac:confused2: dobrze, ze wybralam doktorke a nie doktora:-D

reklama
no jak u mnie no wiec wczoraj
najpierw mialam brak humoru i placz mnie naszedl potem kapiel i sie uspokoilam potem maz mnie dopadl bylo bosko ale powiem wam jedno jestem tam luzna ze hej wiec jakies rozwarcie musi byc
wink2.gif
to mnie pociesza potem zasnelam kooo 1 i o 6 odziwo sie dopiero obudzilam do wc ale skurcze mnie obudzily i nie moglam zasnac spowrotem.. i co jakis czas sie pojawiaja ale to te przepowiadajace nadal. ale nie sa zbyt mile no i odkrylam ze Amelka zmienila pozycje wczoraj z prawej strony na srodek i tylko wypina sie chyba nogami nad pempkiem wiec obstawiam ze jest w kanale bo czuje ja jak chodze
wink2.gif
wiec tylko czekam i sie mecze z bolem podbrzusza od tych skurczy mini mam tak obolaly ze siusiu nawet boli a czasem chodze zgieta w pol bo sie wyprostowac z bolu nie moge..a aaaaaaaa wlasnie skurcz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry