reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasola ja też te gatki jednorazowe Seni kupiłam, rozmiar 42 i weszły mi do kolan. Jakieś strasznie wąskie mają te gumeczki. Więc może za wczeasu jedne rozpakuj i sprawdz czy dobre. Ja na szczęście miałam jeszcze inne, takie które można prać i tych używałam, a gdybym tylko na seni polegała to byłaby wtopa :)
Oczywiście jeżei dobrze wypatrzyłam, że to gatki :tak:

ael co u ciebie kiedy ty mi przepowiadalas ten porod ? bo dzis o mi tak naciska ze hej siedziec sie nieda... bo az boli...

Atanku teraz Ty się męczysz? biedaku... a kiedy masz kontrolę u gina?

reklama
bylam w poniedzialek i niechcial mnie badac.. w poniedzialek mam ktg i oceni jak zwykle tylko wynik bo sie go pytalam czy zbadamy szyjke itd a on mowi nie ma potrzeby ma pani jeszcze 5 tyg na urodzenie dziecka bo on liczy do 43tyg niewiem co za jelopz niego wiec jesli nie urodze ide do swojego na nfz w ten sam dzien po wizycie u tego z medicowera bo ten na nfz zbada szyjke zrobi uzg i wogle a ten to nic,, nawet jak powiedzialam ze wymagam bo place i chce a on powiedzial moze za tydzien.. ale watpie w to..

magda@@@ no boli nadal... ale da sie zyć:tak:

Atanku ja tam nie zaglądałam praktycznie od początku ciąży.. No ale się odezwę :tak:

A malutki został wykąpany (mój debiut w kąpaniu małego sama :szok: zawsze kąpałam z mężem) Najadł się i w końcu zasnął jak aniołek! Biedaczek troszkę go ten brzuszek pomęczył dzisiaj...

O już mam!! Faktycznie pasowały by :-D W ogóle ekstra sprawa, dobrze wiedzieć ze będą rzeczy dla maluszków! Bo mi się zaraz wkładki laktacyjne skończą :-)

Ostatnia edycja:
reklama
fifka niema za co ;-)

no ja niewiem co wy robicie ale takie pustki az sie wstydzic powinniscie ;-)
dobranoc pchly na noc ;-) a u mnie wracaja skurcze male...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry