reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku a jak tam Amelcia? Widzę, że nadal na świat się nie wybiera :-) Trzymam ciągle mocno &&&&&&&&&&&&&&&! :*

Fifka Konradek prześliczny :tak: eh biedactwo pewnie się męczy.. Dasz radę kochana :* i Ty się za bardzo nie zagłodź bo to dla Ciebie niedobre i brak Ci energii.

Dobrze, że jeszcze trochę i będę na swoim.. Moja mama nawet się czepia o to, że dużo siedzę i leże bo lekarz mi tak nakazał przez twardy brzuch. Wszystko bym oddała za basen i spacery ale na razie nie mogę.. A moja mama ciągle gada, ze tylko siedzę, nie ruszam się a tekst "dupa mi rośnie" to mi dźwiga ciśnienie :wściekła/y: aż strach popatrzeć na lodówkę bo znowu powie, ze ciągle jem.. Aaa już koniec, nie będę się denerwować.. Dzięki, że mogłam się wyżalić ;-)

reklama
uuu fifka jest z zyrafkia ;-) kocyk ;-) w gazecie ;-)

a ja cwana bestia mowie swojej mamie ze podobaja mi sie te pojemniki dla amelki z lidla i szukam chetnego kto mi kupi a mama mowi no widzialam ulotke ale one 30zl kosztuja.. i niewiem czy kupi czy nie ale a noz ;-) wie co mi sie podoba wiec jest nadzieja ;-)

natkusia nie przejmuj sie mamusia... wiesz jakie one sa ja jak jezdzilam co tydzien to czasami szalu dostalam a jak zadzwonie codziennie do niej to wiem ze sie nie zdazymy poklucic o nic ;-)
jeszcze trooszke i bedzie dobrze :*

fifka ty sie nie zamartwiaj bo on tez to czuje to nie twoja wina uczymy sie niestety na bledach...

Ostatnia edycja:
natkusia to ni wesoło masz, "0" wsparcia ze strony matki. Teściowa jaka mam taka mam ale ona to by mnie od razu pod kołdrę wsadziła i wszystko podawała, mam myślę, że też ale daleko jest:(

Atan ja wiem tylko tyle że najpierw trzeba dziecku wyrobić PESEL. W szpitalu dostajesz papiery które do urzędu się niesie a później się czeka dwa tygodnie na to. Jak mąż będzie odbierał papiery to wtedy wypyta co dalej z tym becikowym...

natkusia to ni wesoło masz, "0" wsparcia ze strony matki. Teściowa jaka mam taka mam ale ona to by mnie od razu pod kołdrę wsadziła i wszystko podawała, mam myślę, że też ale daleko jest:(

Miq moja mama jest fajna ale nie "pieści się" z nikim miała trudne życie no i niestety nie umie zrozumieć niektórych rzeczy ale tak to już bywa.

Ja śmigam bo zaraz mężuś przyjeżdża i mykamy odebrać sprzęt do kuchni :-)

Fifciu a Ty się nie zamartwiaj.. tak jak Atanek powiedziała, młode mamusie uczą się na błędach i nie poradzisz :* głowa do góry!

MA-g ale rośnie ten Twój przystojniak! Leżaczek świetny:) Sama muszę kupić i szukam właśnie czegoś fajnego:)

LAmia dziękuję CI kochana za smski :******** Zawsze miło było jak ktoś się odezwał:)
Fifciu dla Ciebie oczywiście też ogromne całusy :*

Hello...
Zasypało u nas śniegiem jak nie wiem... Masakra
Ale mialam dzisiaj sen.. Sniło mi się że Atanek zaczęła rodzić i nie dowiedziałam sie czy urodziła bo sie obudziłam :)
Zaraz D wróci z pracy i może gdzieś pojedziemy albo posiedzimy w domku...
Magdo Bartuś jest prześliczny...
Neciuszka współczuję, ja to bym chyba nerwów nie miała...
Pyszczku co tam słychać???
Zafasolkuje i jak tam na L4??
Fifciu Konradek to mały cwaniak i wie ze przy mamusi najlepiej :)
Bellka skoro lekarz powiedział ze będzie dobrze, to będzie :)
Natkusia oby się potwierdziło ze nosisz pod serduszkiem synusia ;)

reklama
madziulek no mam nadzieje ze twoje sny sie szybko sprawdza bo juz niemam sily ;-) i ciekawa jestem ze hej ;-) ale aktyualnie mysle o jutrze o mieszkanku ;-) mam nadzieje ze bedzie w dobrym stanie i ze nie bedzie chcial odstepnego czasem.. i nic wiecej niz 13zl nie zazada za metr 2 ;-) zobaczymy do jutra nie daleko ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry