Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lamia nie mam pojęcia, jutro coś muszę wymyślić co zrobić jeść i tak sama jestem mąż w pracy. dziś mają sobie pizzę zamówić żeby coś ciepłego zjeść przy tylu godzinach pracy i takich warunkach w domu. bo w sobotę to jemy dobry obiadek w Ostrowcu
no to fajna was wycieczka czeka :-) oby wam sie ładna pogoda udała zeby sie dobrze jechało
Jak oglądam te wszystkie maluszki w tym programie to już aż mnie skręca tak jestem ciekawa mojej malutkiej córeczki już chciałabym ją tulić , przebierać karmić
Fifka na pierwszym zdjęciu ten sam śpioch co Konradkowi założyłaś. Wiktor na tym zdjęciu miał tydzień :-)
No i karmimy się sami butelką odpycha moją rękę, łapie butelkę sam. Wpierw mamy malutką 150 a na końcu 340 ml
Witam paczka zadnego nie jadlam.. ale mysle ze moze zrobie sama paczusie zobaczymy czy maz mi skladniki kupi i co z tego wyjdzie ;-)
pojechal zdac cyfre dekoder. w nocy bylo bara bara i co nadal nic ja niewiem ale amelka cos czuje ze bedzie przenoszona...
necia śliczny brzusio ;-)
miq no no zaokragla sie ;-) slodziasto ;-) ja robilam zdjecia co tydzien i zaluje ze nie od samego poczatku ;-)
lamiav mnie sie pytasz maz tez juz zniecierpliwiony nawet wczoraj dal rade na sex a tu nic.. brodawki meczyl i tez nic ..
pyscek dzieki za paczka tez bym zjadla ;-)
oooo truskawcia teskniłam ;-) ~~~~~~~~~~~~
a z mieszkania nici bo facet chce odstepne za remont 45tys bosko...to se pomarzyłam...
al wlasnie chcialam pisac ze chce zdjecia ooo ja jakie zdjecia no jaki on silny sam butle trzyma ;-) slodziak ;-)
Żabo przestań się niecierpliwić, Amelcia wyjdzie jak uzna że już czas zobaczyć rodziców. Nie martw się, ja też się niecierpliwiłam i młody wyszedł kiedy zechciał.
Ja Ci mówię 18-19 może zacząć się akcja :-)