ma_gdalena
Bartusiowa mama...
kochana do caritasu a moze cos na moja amelke malego bo ja wiekszosc ciuszkow mam w rozmiarze 62 i tylko 3bodziaki 58.. wiec we wszystkim mi sie utopi...
no to sie ciesze ze mam rozek ;-) ale super ;-)
magdalenko no no mialas niezle zabiegany dzionek wow ;-) cud ze jeszcze na nogach stoisz ;-)
zycze milej nocy znikam spac ;-) bede jak sie wyspie wiec nie panikowac czy rodze ;-) bo mowie ze nie rodze ;-) czekamy do 19 by bylla znakiem zodiaku rybka ;-) a jak cos to napewno napisze;-)
kochana te ciuszki, które odłożyłam do caritasu to nie są zbyt piękne bo ja też je dostałam już po córce kuzyna

helloł kobietki
Ael dzie uciekasz?
mam moje zakupki, a kocyk cudo taki milutki mmmmmm
Zobacz załącznik 438298Zobacz załącznik 438299Zobacz załącznik 438300
Te kocyki są śliczne!!!! Ja taki kupiłam córeczce mojego brata ale taki mocno różowy z krową :-) inne zakupy też super ;-)
Necia, cudne
Magdalena, pozwalają Wam chrzcić w post?
Dziewczyny, ile możne dać kasy za 3 ciasta, nie wiem jakie. Zamówiłam na chrzest u siostry mojej bratowej i ona nie chce kasy wziąć. Chcę włożycdo bombonierki, ale nie wiem ile
U mnie w parafii są chrzciny zawsze w ostatnią niedzielę miesiąca a że chcieliśmy jak najszybciej to kazałam mężowi zapisać się na tą właśnie datę i ksiądz nic nie wspominał, że w poście nie wolno... a u Was robią jakiś problem w związku z tym?? przecież chrzciny to nie wesele, nikt nie robi z tej okazji chyba imprez z muzyką i tańcami.
A ja sobie wykrakałam wczoraj jak nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak napisałam wam mojego ostatniego posta wczoraj (w sumie to już dzisiaj) czyli około 00.40 tak poszlam małego przebrać i karmić i skończyłam o ...... 4 rano!!!!!!!!!