Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ael dostaliśmy od mojej koleżanki :-) strasznie mi się podoba i przynajmniej wiem, że sobie krzywdy nie zrobi bo mamy jeszcze jedną grzechotkę też małpkę z fisher price ale całą plastikową a on ma jeszcze nie pewny ten chwyt i boję się, że może uderzyć się w główkę
magdalenko i sil boze jakie sliczne te wasze dzieciaczki i jak rosna ;-) szybko ;-)
a ja melduje ze zyje jak co ;-) maz wlasnie zasnal ;-) ja wylaczam kompa wiec milej nocy ;-)
Sil Dominisia jest śliczna! A ja jeszcze miałam pytać bo pisałaś, że ćwiczysz. Ale tak w domowych warunkach czy chodzisz gdzieś? A jeśli w domku to jakie ćwiczonka wykonujesz??
boże najświętrzy z której strony on do teściowej mojej podobny 
A sio wredna @!! 

Bartuś widać, że silny facet a Dominisia ma zabójcze oczęta :-) buziole dla Szkrabów :* Jak patrze na te Wasze wszystkie pociechy to coraz bardziej chce mi się tego mojego.. 

ja juz nie chce tyle jesć