reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiesz natkusia wolę myśleć negatywnie bo w sytuacji niepowodzenia mniej boli... ;-) ale mimo to gdzieś podświadomie chciałabym być w ciąży... bo przecież taki jest mój cel w staraniach..

reklama
jak na razie to dobrze, nawet pospałam trochę,:-) przez co jestem szczęśliwa, zwlokłam się z łózka i do póki się nie położę to będę funkcjonować,

Sun, cel najważniejszy :) Klinika musi się udać. I tego tropu się będę trzymać.

Dziewczyny, mam problem. Co zrobić z hipochondrykiem? Mój ojciec znaczy. Co chwilę coś mu jest. W Sylwka wyciągnął mojego na SOR, bo ledwo mówił, a w samochodzie mu się buzia nie zamykała. Ja zostałam obolała z Małą, już pominę, co się dzieje na drogach w Sylwka. Dziś wezwał karetkę, bo mu się w głowie kręci. Doprowadzając moją mamę do ciśnienia 190 na 120.... I ekipę karetki do śmiechu... Takie akcje są co chwilę, o 4 rano mamę budzi, że ma wezwać karetkę, a jak się nie godzi to jest awantura...

Sun rozumiem kochana :* chciałabym po prostu żeby się udało ..

Lamiav no to dobrze, obyś miała samopoczucie dobre jak nadłuzej :-)

Sil hmm.. znam taką jedną osobę ale na nią nic nie działa, żadne rozmowy itd więc ja Ci nie pomogę.

No ja też o tym marzę, ale wolę nie wyprzedzać myśli... tak więc czekamy dziewczynki na rozwój sytuacji... będę informowała na bieżąco co się dzieje... ;-)

Witam kochane
ostatniego przeziębienia szybko się pozbyła to dzisiaj opryszczka mnie dopadła, ah zawsze coś

Ale tu z rana cicho :-p

Miq lepiej szybko wylecz opryszczkę bo jest niewskazana w ciąży.

Sun ja myślę że będzie informować.. spróbowałabyś nie :-p :*

Ja śmigam.. mam kilka spraw do załatwienia, o 14 lekarz a potem z mężem do wózkowych sklepów :-):-)
Będę wieczorem :*

Sun trzymam kciukasy
Tez w koncu chcialabym zatestowac ale ja zawsze czekam do ostatecznosci bo tyle testow w zyciu juz narobilam ze nie mam ochoty znow ogladac I grubej krechy.u mnie 20dc jeszcze ten tydzien musze wytrzymac
zycze IIkreseczek kochana

reklama
Kobietki ostatnio mąż zakupił mi gazetkę dla mam i tam jest porownanie różnych płynów do kąpieli, dobre opinie mają Emolium i Oillan jako alternetywa dla Oilatum, używa któraś z Was któryś z nich?

Do góry