• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Biedna nie.. Kazda z nas to przechodzi i bedzie przechodzic :D

big nie rozczulaj się tak nad sobą ...
napiszę po raz n-ty,mnie żygało do 6 miesiąca,a znam i takie ktore rodziły i też żygaly,bo do końca ciąży miały wymioty i mdłości.niektore kobiety tak wymiotują,ze musza być podpięte pod kroplówki,żeby sie nie odwodnić itd.
a jeszcze inne przez całą ciąże nie zaznaly mdłości czy wymiotów.
ja przez pol roku zawsze rano wymiotowałam krwią i żółcią, raz w ciagu godziny leciałam 8 razy do kibla:/
wiec Big a noż widelec jeszcze kilka dni i minie:)

ps.szkoda że wtedy nie znałam for :/ ale bym ponarzekała hihihihi

A do mnie małpa wstrętna przyszła... na razie się rozkręca ale ja ją znam, rozgości się pewnie jutro.... ehhhh... zaraz zamówię te testy owu na następny cykl :-)

reklama
hmm czy ktoras z was oglada dzisiaj rozmowy w toku ?? wypowiadaja sie kobiety ktore dokonuja aborcji jedna baba juz 5 ciaze chce usunac!! ale sie zbulwersowalam czy te glupie p**dy, nie wiedza co to jest anty koncepcja skoro nie chca dzieci??!! zabila bym chyba...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry