• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja wcinam goracy kubek pieczrkowo serowy i mysle sobie jak mi sie dzis nic nie chce w pracy i jak mało wydajna jestem masakra...no ale co tam czasem siedze do wieczora i pracuje wiec i czasem moge sobie zrobic bardziej luzacki dzien:) I jeszcze tak sobie mysle ze juz mógłby byc koniec marca, bo to juz bedzie blisko rozpoczecia staran:) jestem ciekawa jak to bedzie:)

A ja sie ogromnie ciesze ze zaraz weekend, jestem zmeczona, zle sie czuje.
W domu czeka ogorkowa i pyszne kotleciki z kurczaczka.
I chlop.. Dawno sie nie przytulalismy bo ciagle sie zle czulam, albo zasypialam po przylozeniu glowki do poduszki, poza tym jakos sie boje... Brakuje mi, takze dzis go wykorzystam chyba ze wczesniej mnie zemdli i padne...

A ja sie ogromnie ciesze ze zaraz weekend, jestem zmeczona, zle sie czuje.
W domu czeka ogorkowa i pyszne kotleciki z kurczaczka.
I chlop.. Dawno sie nie przytulalismy bo ciagle sie zle czulam, albo zasypialam po przylozeniu glowki do poduszki, poza tym jakos sie boje... Brakuje mi, takze dzis go wykorzystam chyba ze wczesniej mnie zemdli i padne...
Biedna Ty jesteś Big....ale to minie za parę tygodni.

Lecę bo mnie mój zaraz udusi, bo ciągnie mnie na spacer.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry