• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lilou, ja nie narzekam! Mowie ze to normalne, kazda kobieta przez to przechodzi wiec nie marudze, ciesze sie z kazdego objawu ciazy.
Ogorkowa to miod na moj zoladeczek, juz 2 talerze zjadlam :)

Tez ogladam te rozmowy w toku, masakra, wybilabym te laski.

A was wcielo? :D

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie az poplakalam boze tak mi zal tych maluszkow. 5 aborcji dokonac boze zatukla bym je zywcem... ja jednego bobaska nie moge miec a te szm*ty piate juz zabijaja dlaczego takie baby zachodza w ciaze a te co jej pragna nie moga...?

Osobiscie uwazam ze jest tyle bezdzietnych par, ze ok nie ma gdzie mieszkac matka, nie ma co jesc, ale niech nie zabija dziecka tylko je odda, zrobi wielka przysluge rodzinom.

Ja się na temat kobiet poddającym aborcji, albo facetów zmuszających do aborcji nie wypowiadam, bo bym mnie zamknęli w ciężkim więzieniu za powiedzenie co takim ludziom bym zrobiła. (a powyrywałabym im części ciała tak jak to robią swoim dziecom podczas aborcji).

Wróciłam ze spaceru ze swoim, podkarmiliśmy kaczki i jednego łabędzia, któremu specjalnie czekoladkę rzuciła a świnia dziobnął raz i na tym się skończyło. Zimno, bardzo wietrznie jest. Znowu moja urojona gruźlica przez 2 godziny będzie mnie męczyć. A tak się po błocie schodziliśmy, że masakra.
Chciałam w drodze powrotnej do domu kupić wątróbki rybne ale kurcze nie było Zobacz załącznik 324468
Kupiliśmy tylko pastę makrelową i śledzie po sułtańsku.... A na wątróbki muszę czekać tydzień.... toż to niesprawiedliwe...

Wracaliśmy do domu i akurat szliśmy koło rodzinki z małą dziewczynką w wózku, która śpiewała. Ja się uśmiechnęłam a mój stary zaczął z tą małą śpiewać....ja dostałam zawału na tym chodniku....Zobacz załącznik 324469

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry