• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziękuję za odpowiedź :) no nic.... pozostało mi spróbować, bo może mam złe wyobrażenie o mojej owulacji :-p a jak Ty się Big Child czujesz? już rodzinie powiedzieliście? i jakie to jest uczucie zobaczyć ten pozytywny wynik? bo ja jakoś sobie tego jeszcze nie wyobrażam, jak to musi być kiedy się zobaczy te 2 krechy...

reklama
Lilly ja z moim poprzednim facetem robiliśmy test ciazowy, ja nie mialam na tyle odwagi zeby odczytać wynik i kazałam zrobić to jemu, on zobaczyl wynik i zrobił sie zielony ja w ryk i sie zastanawiam jak ja powiem o tym rodzicom. okazało sie, ze moj eks pomylił sobie rysunki z wykasnieniem. Oczywiscie w ciąży nie bylam, ale potem mialam nieprzyjemne zastrzyki z progesteronu..

Tak powiedzielismy, rodzice uradowani. TYlko moja mama jak juz opowiadalam sieje strach i przerazenie. TO ona mnie nastawila do jakis poronien. BO wiesz teraz taki glupi okres lepiej nikomu nie mowic zeby nie zapeszyc i mi tak przykro bylo jak mi tak powiedziala. Do tego sama wyszukuje problemow, czy dobry lekarz czy dobre cos tam. No martwi sie jestem jej coreczka i bedzie pierwszy raz babcia :D

Jak zobaczysz II kreski to nie uwierzysz, ja przyszlam do pracy i na chlodno o tym napisalam ze chyba mialam wadliwy test. Namowily mnie dziewczyny na bete polecialam i pani mi przez telefon mowi ze pozytyw i ze taki i taki wynik, no to wtedy sie ucieszylam. Ja chyba nadal nie wierze poprostu :D Czasem w ferworze zadan i obowiazkow wogole o tym zapominam :)
Jak robilam testy owu i wychodzily pozytywne to sobie w duchu myslalam ze co ja bym dala zeby zobaczyc takie II na tescie ciazowym. I wtedy kiedy bylam pewna ze @ przyjdzie, bo plamienia, bo cycki przestaly bolec a test mial byc z glupoty bo lezal w domu a tu zaskocz. Takze mowie czas jest sprzymierzencem, Dziecko samo sobie termin wybierze. Moje wciska sie na wrzesien, akurat wtedy kiedy cala rodzina obchodzi urodziny :D

A Ty Lilly ile sie starasz?

Bigchild ja te same testy mam i też mi super owulke pokazują także u mnie też się sprawdzają
ja dzisiaj byłam na pobieraniu krwi niestety musiałam mieć 2 razy bo pielęgniarka za mało pobrała trochę słabo mi było ale szybko doszłam do siebie wyniki w środę a na grupę krwi w piątek następny także już się nie mogę doczekać i zobaczyc czy wszystko jest ok :)

reklama
BigChild widzę, że Twoje dzieciątko jest już maciupcim człowieczkiem :) ja bym pewnie wchodziła codziennie na forum i pisała coś w głównej mierze, żeby zobaczyć co tam suwaczek mówi o maluszku i jak tam sie ma jego rozwój :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry