• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wczoraj ogladalam na BBC life fajny program odcinkowy co czwartek jest ale ja ogladałam pierwszy raz :"Tajemnice poczecia" az beczałam
Dlatego ja takich programów nie oglądam, za bardzo się rozczulam.

w szwecji tez sa bardzo dobre warunki do wychowania dzieci i co jest plusem to co tu kobieta zrobi powie jest swiete:):-) faceci maja malo do powiedzenia
Ja chce do Szwecji....

reklama
jest tylko maly problem za to kobiety maja do noszenia torby remonty mieszkan domow to tylko na ich glowie ... i wogole
najbardziej podoba mi sie to ze jak kobieta zarabia wiecej od faceta to facet idzie na ojcowski a kobieta pracuje i odwrotnie
szwedki nie sprzataja w domach nie gotuja zadko kiedy sie trafi taka co sprzata sama i gotuje wogole oni zyja tutaj bezstresowo na golasa chodza po chacie przez okno widac golasow itp niczym sie nie przejmuja

Ostatnia edycja:
jest tylko maly problem za to kobiety maja do noszenia torby remonty mieszkan domow to tylko na ich glowie ... i wogole
najbardziej podoba mi sie to ze jak kobieta zarabia wiecej od faceta to facet idzie na ojcowski a kobieta pracuje i odwrotnie
Czyli równouprawnienie. :-p

Wiecie co? Dalej jestem śpiąca.....chyba legnę się obok mojego...

hehe, ano wczoraj późnym wieczorem mąż mnie przymusił do sikacza:P A on się już napalił, że będzie fasolka, chociaż tłumaczę mu, że za niska temperatura... więc wczoraj uwierzył... a tempka podniosła się może dlatego, że w nocy nie wytrzymałam i musiałam polecieć siusiu

A mam do Ciebie BigChild pytanko, jakich testów owu używałaś? jakbyś mogła wkleić linka z allegro? i czy one się na prawdę dobrze sprawdzały? bo zamierzam od następnego cyklu się tym wspomagać :D a jeśli to nie pomoże, to już chyba tylko odstawienie staranek pomoże :-p

Ostatnia edycja:
ja oczywiście nie widze lilly twojego wykresu:(:(:(: bo nie mam jakiegoś programu który by go otworzył.
a może ktoraś w kleić go jako zdjęcie w załączniku do postu??

lilly a jaką miałaś wczoraj temp? a jaką masz dzis??

od paru dobrych dni mam w okolicach 36,6 dziwne, bo myślałam, że jak przychodzi taka temp to od razu @, a tu parę dni utrzymuję się niska.... może u mnie to norma ale nigdy wcześniej nie mierzyłam temp, więc nawet nie mam jak porównać :P w przyszłym cyklu będę bardziej skrupulatna i będę grzeczniej prowadzić mój wykresik :-p

Big Child a robiłaś je zawsze o tej samej porze dnia? czy jak się je robi?

reklama
Tak zazwyczaj o tej samej porze czyli jak wracalam z pracy. Wczesniej nie pilam jakies 2 godz. Z porannego moczu sie nie robi bo niby zly wynik wychodzi, ale mozna rano tylko juz np 2 siusianie. No i to sa paseczki wiec trzeba miec pojemnik na mocz. Ja mialam mala nakreteczke z jakiejs odzywki czy cos i wsadzalam ten test i po 5 minutach przychodzilam ogladac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry