• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta ciężkich pytań mi nie zadawaj. Staranka czy nie ja się tam seksem cieszę bo mój znów nabrał ogromnej chcicy i żadnego dnia mi nie odpuszcza :-)

Madziu a co oglądacie? U mnie teść na tv ogląda jakieś arabskie programy a ja siedzę cichutko w pokoju bo mój po lekarzu przysypia jeszcze :-D

reklama
lillydelux dawaj wykres.
W kraju ktory mieszkam nie wolno zwolnic albo po macierzynskim nie przyjac matki, a jak ktorys szef sie odwazy, to robi sie mu sprawe i wygrywa sei kupe szmalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spadam do pracy, do wieczora

Lilly też miałam tak, że brak oznak na @, brak pms, brak znaków na ciążę a krwawienie miałam, tylko cały czas było brunatno bez świeżej krwi.
Bezowulacyjny miałam ale oznaki na @ były.

termin @ na dzisiaj... zawsze jest bardzo punktualna, od początku uczyłam ją dobrych manier, że nie należy pojawiać się ani za wcześnie ani za późno:-D chyba ze dwa razu udało jej się zaspać, raz przyszła dwa dni później, a raz zamiast rano w 28 dc przyszła wieczorem.

już wklejam wykres, tylko nie krzyczcie od razu, że taki dziurawy, miałam w tamtym miesiącu wiele nieprzespanych nocy z powodu bardzo ciężkich zaliczeń i egzaminów :wściekła/y:
więc po prostu nie mierzyłam wtedy temp w ogóle...

http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&id_cyklu=1940&fr=1

Ostatnia edycja:
Ael bo maly chce bajki :-D
Amalfi my z moim chcieliśmy do Uk jechac, ale boimy sie o bestie nasza mimo ze to rodowód ma wiemy ze nie chcą tam tych psow, czytamy ze niektorym sie udało.
Tam lepsze warunki do życia i wychowywania dzieci.Ja tam pół rodziny mam..

fifka tule dziwna ta tempka ze nadal wysoko
wczoraj ogladalam na BBC life fajny program odcinkowy co czwartek jest ale ja ogladałam pierwszy raz :"Tajemnice poczecia" az beczałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry